Dolar

32,2640

Euro

34,8081

Altın

2.412,30

Bist

10.279,43

Bugün hava nasıl olacak? (20 Aralık 2015)

Bugün yurt genelinde beklenen hava sıcaklıkları nasıl olacak?

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-20 11:16:15

Bugün hava nasıl olacak? (20 Aralık 2015)

Yapılan son değerlendirmelere göre; Mersin çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak, Karaman çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi, güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EDİRNE Az bulutlu -2 10
İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 4 12
KIRKLARELİ Az bulutlu -2 11
KOCAELİ Parçalı ve az bulutlu 3 11

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu -3 5
DENIZLİ Parçalı ve az bulutlu 1 12
İZMİR Az bulutlu 5 13
MANİSA Az bulutlu 0 12

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Mersin çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu 7 18
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, doğu ilçeleri sağanak yağışlı 10 18
HATAY Parçalı ve çok bulutlu 8 16
MERSIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 9 17

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, Karaman çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu -3 6
CANKIRI Parçalı ve çok bulutlu -5 4
ESKISEHIR Parçalı bulutlu -3 6
KONYA Parçalı yer yer çok bulutlu -2 5


BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.


BOLU Parçalı ve az bulutlu -4 8
DÜZCE Parçalı ve az bulutlu -2 11
KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu -5 1
ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 2 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu -2 6
SAMSUN Az bulutlu 5 12
TOKAT Parçalı ve çok bulutlu -3 4
TRABZON Az bulutlu 6 11

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM Az bulutlu -13 -3
KARS Parçalı ve çok bulutlu -16 -8
MALATYA Parçalı bulutlu -2 8
VAN Parçalı bulutlu -9 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu, bölgenin batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DiYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu -4 12
GAZiANTEP Parçalı ve çok bulutlu 1 12
ŞANLIURFA Parçalı yer yer çok bulutlu 4 14
SİİRT Parçalı ve az bulutlu 2 10

Haber Ara