Dolar

43,2720

Euro

50,8080

Altın

6.629,15

Bist

12.805,81

Perinçek: Karşımızda ABD var

Perinçek, “Türkiye Suriye'ye girmedi, Amerika'ya girdi” dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 16:39:24

Perinçek: Karşımızda ABD var

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Ulusal Kanal cnalı yayınında Fırat Kalkanı operasyonunu değerlendirdi.

Perinçek, “Türkiye Suriye'ye girmedi, Amerika'ya girdi” dedi.

İşte o açıklamalar:

“Türk tankına Amerikan roketi atıldı. O roketin tetiğini çekecek kabiliyet PYD'lilerde yok. Varsa bile onu da Amerikalılar eğitiyor. Karşımızda Amerika var. Amerika terörist unsurları Türkiye'ye karşı kullanıyor. Bunların başında Amerikalı komutanlar olduğunu biliyoruz. Türkiye Amerika gibi Vietnam'a girmedi. Vietnam bugünkü Suriye. Türkiye Amerika'ya karşı Vietnam'a yardıma gitti.

Türkiye'nin milli hedefi Amerika'nın milli hedefiyle uyuşmuyor. Amerika'nın hedefi emperyalist bir hedef. Biz ne Fırat'ın batısında ne de doğusunda PKK/PYD kabul etmiyoruz. Türkiye kendi vatanını savunmak için Amerika'dan izin almaz. Gerekirse Fırat'ın doğusuna da geçer. Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı Türkiye çok güçlü konumda. Türkiye'nin muazzam bir ittifak potansiyeli var. Rusya, Çin, Irak, İran, Suriye, Lübnan… Amerika hangisiyle savaşabilecek!" 

Kemal
Asım nesli, sen olsa olsa Perincekin neslisin.Mehmet Akif dogru bildigini senin gibi kivirmadan dosdogru soylemistir.Ben de Akifin inandigi Yüce Yaraticiya iman etmisim.Senin gibi dansozlerin haddi degildir benim imanimi sorgulamak. Ama ben senin gibilerin ateistlerle ayni kafada ve ayni cizgide buluşmaniza hic sasirmadim.Çunku her daim musluman gecinen ama arkadan muslumanlari hancerleyen taifeler hep bar olagelmiştir.
Kemal
Musluman gecinen ama ozunde irkci ve rantci ihaleci muhafazakarlarimizin eninde sonunda Doģu Perinccek gibi bi atesistie iman etmeleri ne hazin bir durum.Eninde sonunda hepsi ayni ćizgiye geldiler
Mehmet yusuf bilgin
Sayın doğu perinçek çok doğru söylüyorsunuz bu tespitinize aynen katılıyorum hatta pkk'ayla mücadelemiz de aynı biz abd'yle savaşıyoruz yoksa çoktan bu teröristlerin hakkından gelmiş idik.sizi tebrik ederim.
Asım nesil
Kemal müslüman Allah a iman etmiştir. Asıl sen kime iman ettin.Perinçek doğru tespit yaptı demek ona iman etmiş olmakmidir. O zaman sen iman ne demek bilmeyecek kadar cahilsindir.
Kasım vere
Hernekadarda komünist isende tespitinde sonderece haklısın hükümet artık firat ın dogusunuda temizlemeli yada abd ye rest çekme li millet ölmeye hazır.
mb07
Karşımızda büyük şeytan var.
Apa
Terorist Amerika.Sen çok yaşa Turkiye.Devlet büyüklerimiz biz sonuna kadar destekliyoruz Suriyeye operasyonunu gerekirse askerlik için haziriz
gurkan deniz
RTE de takmış ESED gidecek farkında değil RTE ESED den önce gidecek farkına varmazsan İPİNİ çekmek için ABD beklemede.
Halil
Sen sus İslam düşmanı, darbeci! 28 Şubat'ı unutmadık!

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NBA'in efsane yıldızlarından Shaquille O'Neal ile bir araya geldi

Haber Ara