Dolar

42,9027

Euro

50,5598

Altın

6.252,42

Bist

11.294,37

Tunuslu İmamlar Birliği: Hacca gitmeyin

Tunuslu İmamlar Birliği, Hac için ödenen paraların Suudi Arabistan tarafından Müslüman ülkelere açılan savaşlarda kullanıldığı gerekçesiyle, hacca gitmeyin uyarısında bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-27 10:20:37

Tunuslu İmamlar Birliği: Hacca gitmeyin

Tunuslu İmamlar Birliği, Tunus Cumhuriyeti Baş Müftüsüne çağrıda bulunarak bu yıl Hac görevini tamamlamak üzere hazırlanan hacıları bu konuda teşvik etmemesini istedi. Buna sebep olarak Hac ibadetinin masrafının çok yüksek olması ve Hac için ödenen paraların Suudi Arabistan tarafından şeriata aykırı bir biçimde Suriye ve Yemen gibi müslüman ülkelere açılan savaşlarda kullanılması gösterildi.

Yerel medya haberlerine göre, Tunus İmamlar Birliği Genel Sekreteri Fadhel Ashour, “Bu paraların Tunus halkının durumunu iyileştirmekte kullanılması daha faydalıdır” dedi. 

Tunus Diyanet İşleri Bakanı Ahmed Adhoum ise bu yıl 236 bin hac başvurusu olduğunu duyurdu.

TUNCAY
RABBİME ŞÜKÜR BİR SES ÇIKTI DEVAMI GELİR İNŞAALLAH SELAM VE DUA İLE

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İHH savaş mağduru Ukraynalılara 4 tır yardım gönderiyor

Haber Ara