Dolar

44,1894

Euro

50,8325

Altın

7.111,66

Bist

12.956,72

Ankara saldırısının savcısından açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kodalak, Ankara patlaması ile ilgili olarak 'Olayı hemen hemen çözdük' dedi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-19 12:36:23

Ankara saldırısının savcısından açıklama

Ankara Başsavcısı Harun Kodalak Ankara'daki saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada kapsamında açıklama yaptı.

Kodalak, Ankara'daki saldırıya ilişkin, "Olayı hemen hemen çözmüş durumdayız. Yakın zamanda gerekli açıklamalar devlet büyüklerimiz tarafından yapılacaktır" dedi.

Ankara'da Genelkurmay Başkanlığı'nın yanı sıra, meclis ve başbakanlığa da yakınlığıyla bilinen Merasim Sokak'taki saldırının ardından 17 kişi gözaltına alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, saldırının failinin PKK ve Demokratik Birlik Partisi (PYD) olduğunu, tersi yöndeki açıklamaları kabul etmediklerini söylemiş, gözaltı sayısının da yükseleceğinin işaretini vermişti.

Saldırının 1992 Suriye Amuda doğumlu Salih Neccar isimli bir canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği açıklanmıştı.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'MEHMED: FETİHLER SULTANI'

Haber Ara