Dolar

43,2766

Euro

50,4075

Altın

6.490,86

Bist

12.747,88

Burak Yılmaz, kamptan ayrıldı

A Milli Futbol Takımımızın yıldızı Burak Yılmaz, Terim'in 'takımla birlikte olması için' kampa çağırmasının ardından izin alarak Antalya'dan ayrıldı.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-24 20:56:19

Burak Yılmaz, kamptan ayrıldı

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Washington'daki önemli düşünce kuruluşlarından Wilson Center tarafından düzenlenen bir panelde konuştu. Yaalon, bölgedeki sorunların çözümü ve istikrar için Kürtler'in devlet sahibi olması gerektiğini ifade etti.

"SURİYE'Yİ TEK PARÇA OLARAK TUTACAK HİÇ BİR YOL KALMADI"

Yaalon, Suriye'yi tek parça olarak tutacak hiç bir yol kalmadığını belirtti.

Yaalon, "Bir bütün Suriye'den söz etmek, Beşar Esad veya başka birinin başkanlığında büyük strateji planlamak, bunları dile getirmek hayalden başka bir şey değildir. Artık bunun için bir imkan yok" dedi.

"BU SEÇENEĞİ BÖLGEYE ÇÖZÜM VE İSTİKRAR GETİRECEĞİ İÇİN DESTEKLİYORUZ"

Rûdaw'ın sorularını da yanıtlayan Moşe Yaalon, Kürtler'in devlet sahibi olup olmamalarına içerideki ve dışarıdaki şartlara bakılarak karar verilmesi gerektiğini kaydeden İsrail Savunma Bakanı, "Ama bu seçenek bölgeye çözüm ve istikrar getireceği için destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara