Dolar

43,2793

Euro

50,5183

Altın

6.561,43

Bist

12.747,88

Cihangiri'den Davutoğlu'na taziye telefonu

İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak Ankara’da meydana gelen saldırı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-15 16:12:43

Cihangiri'den Davutoğlu'na taziye telefonu

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu telefonla arayarak 13 Mart 2016 tarihinde Ankara'da meydana gelen terörist saldırı nedeniyle başsağlığı dileklerini ileterek, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

İran halkı ve hükümetinin bu menfur saldırıyı kınadığını ve Türk halkının acısını paylaştığını belirten Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri, terörle mücadelede Türkiye'nin yanında olduklarını ve bu konuda Türkiye ile İran arasındaki işbirliğine büyük önem atfettiklerini ifade etti.

Başbakan Davutoğlu, İran halkı ile hükümetinin sergilediği dayanışma ve taziye dilekleri için Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri'ye teşekkür ederek, bu saldırıların Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlı tutumunu değiştirmeyeceğini ve komşu ülkeler olarak Türkiye ve İran'ın teröre karşı işbirliği yapmasının zaruri olduğunu ifade etti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara