Dolar

42,5072

Euro

49,5431

Altın

5.773,49

Bist

10.987,73

Saadet Partisi'ne Erbakan şoku!

Saadet Partisi'nin kiracı olarak kullandığı binanın boşaltılması için mahkemeye başvuran Fatih Erbakan davayı kazandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-23 21:27:32

Saadet Partisi'ne Erbakan şoku!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan Saadet Partisi'nin kiracı olarak kullandığı, Balgat'ta bulunan binasının boşaltılması için mahkemeye başvurmuştu. Erbakan'ın açtığı davayı kazandığı öğrenildi. Karara göre Saadet Partisi binayı boşaltmak zorunda. Karar üzerine Saadet Partisi içerisindeki gerilimin iyice arttığı, tartışmanın dozunun yükseldiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Saadet Partisi'nin bir süredir Fatih Erbakan etrafında toplanan ilçe örgütleri ve Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ile Saadet Partisi Genel Merkezi arasında yaşanan tartışmalarla çalkalandığı öğrenildi.

Saadet Partisi İstişaire Kurulu Başkanı olan Oğuzhan Asiltürk'ün, Fatih Erbakan'ın başkanlığını yaptığı Necmettin Erbakan vakfına dönük olarak kullandığı sert ifadeler bir süre önce basına şöyle yansımıştı:

“Toplumda sevgi ve saygı uyandırmış büyük zatların çocukları bir araya gelerek babalarının hatırasını canlı tutmak için bir vakıf kurarlarsa herkesin buna saygı duyması gerekir. Böyle bir vakfın genel merkezinde hedeflenen çalışmalar yapılır. Ancak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı olarak kurulmuş olan vakfın kurucuları arasında Erbakan Hocamızın en büyük çocuğu olan Zeynep Erbakan bulunmamaktadır. Dolayısıyla aile adına kurulmuş bir vakıf olma vasfında değildir.

mustafa kan
sayın time türk yaptığınız haber taraflı inşaalla art niyetli değildir anadolu gençlik derneği saadet partisinin karşısına geçmiş gibi lanse etmeniz esef vericidir AGD hiç bir zaman saadet partimizden ayrı görüş beyan etmemiş bunu neden böyle haber verdiğinizede anlam veremedik sizde körükleme görevimi aldınız
muzaffer
Fatih ERBAKAN rahmetli canimizin bize emanetidir. Milli gorus teskilati tum kuruluslari ile peygamber davasinin Adem peygamberle baslayan hak batil mucadelesinin adidir.Saadet partimiz milli gorus teskilatlari icinde sadece bir birimdir. Bizler Fatih beyin partimizle islam alemine sahlanis mujdecisi olmasini beklerken bu davranisi bizleri uzmustur. Allah kendisini affetsin. Rahmetli hocamin deyimiyle cocuklar gibi sahil kenarinda kumdan kaleler yapmayi biraksin gelsin babasinin davasina peygamberin davasina omuz versin insallah.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Mezarlıktaki esrarengiz taş

Haber Ara