Dolar

32,2102

Euro

34,8278

Altın

2.425,93

Bist

10.160,59

Saadet Partisi: ABD’den muttefik olmaz demiştik

Karamollaoğlu, NATO tatbikatında Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ın hedef gösterilmesi ve Reza Zarrab konusunda açıklamalarda bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-01 09:48:46

Saadet Partisi: ABD’den muttefik olmaz demiştik

Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe 6. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Burada açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,
NATO tatbikatında Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın hedef gösterilmesi hakkında “Biz hâlâ NATO'nun sadık üyesiyiz. Özür diliyorlar fakat bu saatten sonra dilenen özürlerin önemi kalmıyor. Hükümette bir bakıyorsun herkese meydan okuyor, bir bakıyorsun senli benli oluyor” dedi.

“TÜRKİYE'YE KARŞI YÜRÜTÜLEN BİR TAVIRDIR”

Son günlerin çok konuşulan Reza Zarrab konusuna değinen Karamollaoğlu, “ ABD 'de Reza Zarrab davası başladı. Her gün Zarrab aşağı Zarrab yukarı. İtham ediliyordu, yakalandı, suçlu bulundu derken itiraftan iftiracı konumuna terfi etti. Biz bu şartlar altında bunu hiçbir zaman bir polemik konusu yapmayacağız. Çünkü bu konu sadece Erdoğan'a karşı değil, Türkiye'ye karşı yürütülen bir tavırdır. Bu yüzden bu tavrın karşısındayız. Bizden ayrıldıklarında, ABD'yi stratejik müttefik kabul ettiler. Bugün ‘Bu nasıl müttefik' diyorlar” açıklamasında bulundu. Karamollaoğlu, ABD'nin Türkiye'nin müttefiki olamayacağını yıllardır söylediklerini dile getirdi.

HÜKÜMET, HOCAMIZI DAHA YENİ YENİ ANLAMAYA BAŞLADI

Avrupa Birliği konusuna değinen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Medeniyet anlamında aramızda onlarla dağlar kadar fark var. Avrupa Birliği'nde ne helal var ne de haram. Onun için bütün dünya bizim prensiplerimize muhtaç. Dünyada adalet istiyorsanız bunu temin etmek zorundasınız. Erbakan Hocamız sadece Türkiye'de barış ve huzur olsun diye yola çıkmadı ki. Hükümet Milli Görüş'ü, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı yeni anlamaya başladı. Kimseyi kandıramazsınız” diye konuştu.

 

Haber Ara