Dolar

44,0407

Euro

51,1752

Altın

7.209,32

Bist

13.078,93

İzmir'de minik kardeşlerin ölümüne 4 gözaltı

İzmir'de bir inşaat alanında, minik kardeşlerin içine düşerek öldüğü su dolu çukurla ilgili bilirkişi raporuna göre ihmali bulunduğu gerekçesiyle 4 kişi gözaltına alındı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-15 15:11:19

İzmir'de minik kardeşlerin ölümüne 4 gözaltı


İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere mevkiinde bulunan bir inşaat alanında içi su dolu çukura düşen Ali (5) ve Yusuf (7) Tencirlioğlu kardeşlerin ölümüyle ilgili soruşturma başlatan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, bilirkişi ve olay yeri inceleme ekibinin yaptığı araştırmada İller Bankasının açtığı ihaleyi kazanan firmanın, kazı işini taşeron bir firmaya devrettiğini, bu firmanın da kazı bölgesinde iş güvenliği ile ilgili yeterli önlem alınmadığını tespit etti.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada; bilirkişi raporuna göre olayda kusuru tespit edilen şirketin 2 yetkilisi ile çukuru açan kepçe operatörü ve inşaatın bekçisi olmak üzere toplam 4 kişinin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Dünyada 1 milyar çocuk yetim, öksüz ya da sosyal yetim'

Haber Ara