Dolar

32,5600

Euro

34,9289

Altın

2.440,85

Bist

9.716,77

Davet ve Kardeşlik Vakfı'nın Ramazan çalışmaları

Davet ve Kardeşlik Vakfı, Hizmet Binasında yaptığı basın açıklamasıyla Ramazan ayında yapacakları çalışmaları Kamuoyuna duyurdu.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-18 16:38:13

Davet ve Kardeşlik Vakfı'nın Ramazan çalışmaları

Açıklamayı Ayder Yönetim Kurulu Başkanı M. Talha ÖZDEMİR ve Davet ve Kardeşlik Vakfı Gaziantep Temsilcisi Mustafa BULUT' un da bulunduğu bir heyetle Davet ve Kardeşlik Vakfı Basın Sözcüsü Eğitimci Yazar Nihat ÖNER yaptı.

Basın açıklaması şöyle;

“Değerli Basın Mensupları ve Kıymetli Kardeşlerim!

Davet ve Kardeşlik Vakfı, Ayder işbirliği ile Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla bir dizi çalışma programı hazırladı. Hazırlanan bu program ile halkımızın bilinçlenmesi, kulluk şuuruna ulaşarak Allahın rızasına en iyi şekilde kavuşulması hedeflendi. Bu program dâhilindeki çalışmaları şöyle sıralayabiliriz:

AFİŞ ÇALIŞMASI: Hazırlanan afişler Sosyal medyada paylaşılacak, gazete, radyo ve televizyon kanallarında duyurulacak, şehrimizin farklı bölgelerinde asılarak halkımızın görmesi sağlanacak ve toplu taşıma araçlarına asılması suretiyle yapılacak çalışmalardan haberdar edilecek.

BİLGİ KARTLARI(BİLİNÇ SERİSİ): Konu ile alakalı olarak özenle hazırlanmış bilgi kartları camiler, alış-veriş merkezleri ve farklı noktalarda kurulacak stantlar kanalıyla halkımıza ulaştırılacak.

BROŞÜRLER: ”Ramazanı Yayalım-Hayırda Buluşalım.”Sloganıyla hazırlamış olduğumuz broşürler de yine aynı kanallarla halkımıza ulaştırılarak bilgilendirmeler yapılacak.

Her sene olduğu gibi “Ramazan Paylaşmaktır” ilkesinden yola çıkarak Vakfımızca hazırlanan Gıda Yardım Paketleri, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır.

İFTAR PROGRAMI: Vakıf Merkezimiz ve farklı semtlerde bulunan Okuma Salonlarımızda düzenleyeceğimiz iftar programları ile gönüllülerimiz ve halkımızla buluşulacak.

İTİKÂF: “Unutulan bir sünneti ihya edene yüz şehit sevabı verilir.” Hadisi Şerifi dikkate alınarak unutulmuş bir sünnet olan ve Ramazanın son on gününde camilerde gerçekleştirilen İtikâf İbadetini yaşatma programı gerçekleştirilecek.

Dünyanın farklı coğrafyalarında zulüm altında ezilen, açlık ve sefaletle boğuşan insanların ve inançlarından dolayı haksız muameleler gören mazlum Müslümanların kurtuluşu için dualar yapılacak dendi.

Haber Ara