Dolar

32,5309

Euro

34,9239

Altın

2.438,07

Bist

9.716,77

Yüz yüze eğitim 2 Mart'ta mı başlayacak? Okullar 2 Mart'ta mı açılacak?

1 Mart'ta başlaması planlanan yüz yüze eğitim bir kez daha mı ertelendi? 1 Mart Pazartesi günü Kabine Toplantısı sonrası ülke genelinde alınacak yeni kararlar (kısıtlama ya da gevşeme) hayata geçirilecek. Yüz yüze eğitim 2 Mart'ta mı başlayacak? 1 Mart'ta okulların açılacağı açıklanmıştı ancak 1 Mart'ta Kabine Toplantısı'ndan çıkacak kararlar beklenecek. Okullar 2 Mart'ta mı açılacak? Lise sınavları iptal mi edildi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-27 13:17:58

Yüz yüze eğitim 2 Mart'ta mı başlayacak? Okullar 2 Mart'ta mı açılacak?

Okulların açılması binlerce öğrenci ve veli tarafından dört gözle bekleniyordu. Daha önce yapılan açıklamalarda okulların 1 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacağı yönündeydi. Ancak valililklerden yapılan açıklamaya göre 1 Mart Pazartesi günü Kabine Toplantısı'nın bekleneceği belirtildi. Peki okullar 1 Mart'ta açılmayacak mı? Yüz yüze eğitim 2 Mart'ta mı başlayacak? Okullar 2 Mart'ta mı açılacak? Lise sınavları iptal mi edildi? İşte okulların açılı tarihine ilişkin yeni gelişmeler...

1 Mart'ta başlaması planlanan yüz yüze eğitim bir kez daha mı ertelendi? 1 Mart Pazartesi günü Kabine Toplantısı sonrası ülke genelinde alınacak yeni kararlar (kısıtlama ya da gevşeme) hayata geçirilecek.

Yüz yüze eğitim 2 Mart'ta mı başlayacak?

Yüz yüze eğitim için yeni bir gelişme yaşandı. Okullarda yüz yüze eğitim 2 Mart'ta ilkokulun tüm seviyeleri ile 8 ve 12'nci sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecek.

Okullar 2 Mart'ta mı açılacak?

KAbine Toplantısı kararları bekleneceği için yüz yüze eğitim 2 Mart'ta açılack. 12'nci sınıflarda salı gününden itibaren yüz yüze eğitime geçilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liselerinde de eğitim öğretimin yüz yüze yapılmasını kararlaştırdı. Söz konusu liselerdeki tüm sınıf seviyelerinde uygulamalı dersler 2 Mart'tan itibaren yüz yüze yapılacak.

Lise sınavları iptal mi edildi?

Lise sınavlarının iptal edilip edilmediği de tartışma konusu. Peki lise sınavları iptal mi edildi? Liselerde birinci dönem yapılamayan sınavların takvimi, 2 Mart'tan itibaren 2 haftayı geçmeyecek şekilde planlanacak. Çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar ve spor liselerinin tüm sınıf öğrencileri de uygulama kazanımlarını yüz yüze eğitimle yapmaya başlayacak.

Haber Ara