Dolar

32,3332

Euro

35,1699

Altın

2.245,40

Bist

8.718,11

Vestel'den aldığı buzdolabı, evini mahvetti

Fatih ilçesi İskenderpaşa mahallesi Bina Emini sokaktaki bir binanın bodrum katında ikamet eden Menderes Erdağ adlı vatandaş, Vestel’den aldığı Regal marka buzdolabı yüzünden başına gelmeyenin kalmadığını söyleyerek, Vestel’in servisine tepki gösterdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-14 20:59:01

Vestel'den aldığı buzdolabı, evini mahvetti

İstanbul Fatih'teki İskenderpaşa mahallesi Bina Emini sokaktaki bir binanın 40 metrekarelik bodrum katında ikamet eden Menderes Erdağ adlı vatandaş, Vestel'den aldığı Regal marka buzdolabı yüzünden yaşadıklarını anlattı. Evinin içini dekor yaparak yeniledikten sonra Vestel'den buzdolabı aldığını söyleyen mağdur Erdağ, henüz ürünün garantisi bitmeden buzdolabından su akmaya başladığını ve akan suyun evin zeminine ve tavanına büyük zarar verdiğini belirterek, hayatının adeta zindana döndüğünü söyledi. Evdeki eşyaların da akan su nedenle çürümeye başladığını ifade eden Erdağ, büyük bir maddi zarara uğradığını söyledi.

SERVİS, SORUNU ÇÖZMEDİ

Henüz yeni aldığı ve garantisi bitmemiş buzdolabından akan su nedeniyle 3 kez servisle iletişime geçtiğini belirten Erdağ, her defasında üründeki problemin giderilmeden ürünün kendisine teslim edildiğini söyledi. Buzdolabının servise son gidişinden sonra yetkililerin kendisine ürünün yenileneceğini bildirdiklerini ifade eden Erdağ, ancak servis yetkililerinin daha sonra çeşitli bahaneler uydurarak buzdolabın kullanıcı hatasından kaynaklı bir sorun nedeniyle bozulduğu bilgisini paylaştığını açıkladı. BOZUK BUZDOLABI EVİ MAHVETTİ

Vestel'den buzdolabını aldığı günden bu yana büyük sıkıntılar yaşadığını ifade eden Erdağ, buzdolabından akan su nedeniyle evin zemininde su biriktiğini ve her tarafın rutubet içinde kaldığını söyledi. 2 engelli çocuğu olduğu öğrenilen mağdur Erdağ, uzun zamandır evdeki rutubet ve kötü kokuyla yaşamak zorunda kaldığını ifade ederek mağduriyetinin acilen giderilmesini bekliyor.

Haber Ara