Dolar

32,5446

Euro

34,9355

Altın

2.444,08

Bist

9.716,77

Vatan Bilgisayar’da bütçenize uygun televizyonlar

Gelişen teknoloji sayesinde istekler, ihtiyaçlar ve beklentiler de değişmekte ve televizyon ürünlerinde yüksek çözünürlük kalitesi ön plana çıkmaya devam ediyor. Filmleri keyifli seyretmek isteyen ya da oyun konsollarıyla oyun oynamak isteyen kullanıcılar, Vatan Bilgisayar üzerinden alışverişlerine devam ediyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-07 12:27:24

Vatan Bilgisayar’da bütçenize uygun televizyonlar

Çözünürlük özellikleri, tarama hızı, ekran boyutu, monitör tipi gibi birçok özelliklere ayrılan televizyon ürünlerini, bütçenize uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dan alma olanağı bulan tüketiciler, kargo bedava özelliğini de kullanabiliyor.

Her Bütçeye Uygun Fiyat Aralığı

Televizyon ürünlerinde sunduğu uygun fiyat aralığı ile birçok kişinin hayalindeki televizyona kavuşmasına olanak tanıyor. Tüketiciler, istedikleri fiyat aralığındaki televizyon ürünlerini Vatan Bilgisayar online satış mağazasından seçerek, bedava kargo hizmetiyle de sahip olmaktadır.

En son teknolojiyle donatılmış televizyon ürünlerini online mağazadan takip eden tüketiciler, farklı özellikleri sunan televizyonları, bütçelerine uygun fiyatlarla alabiliyorlar.

En Çok Tercih Edilen Markalar

LG, Philips, Samsung, Sony, Vestel, Grundig, Vestel, Seg, Axen marka ürünleri bulabilecekleri Vatan Bilgisayar'da, en uygun fiyatlı televizyonlara sahip olacak kullanıcılar, uydu alıcılı televizyon çeşitlerini, çözünürlük özelliklerine göre de seçebiliyorlar. Ekran boyutu olarak 24 inç ve 32 inç televizyon çeşitlerinden seçim yapan tüketiciler, çözünürlüğü yüksek seviyede olan televizyonlar arasından seçim yapabilmektedir.

Çeşitli Monitör Tipleri

Daha önceden sadece düz ekranda televizyon seyretme olanağı bulunurken, artık günümüzde birbirinden farklı monitör tiplerini de tüketicilere sunan Vatan Bilgisayar, LED, Ultra HD, DLED, OLED, QLED, Edge LED, Nanocell gibi farklı monitör tiplerini de satışa sunmaktadır.

Ayrıca istediğiniz monitör tipini, uygun fiyatlarıyla tercih edebilir, bedava kargo hizmetiyle, evinize teslim alabiliyorsunuz.

Uygun Ödeme Koşulları

Birbirinden farklı özelliklere sahip olan televizyon çeşitlerini uygun ödeme koşulları ve taksit imkânlarıyla alabilen tüketiciler, bedava kargo hizmetinden de yararlanarak, televizyon ürünlerini eve teslim alabiliyorlar.

Televizyon ürünlerinde bulunan kampanyalardan da yararlanma fırsatı bulabileceğiniz Vatan Bilgisayar'da, 6 taksit ve daha fazlası fırsatı yakalayan tüketiciler, taksitli alışverişlerle daha rahat alışveriş yapmaya devam ediyor.

Haber Ara