Dolar

32,3237

Euro

35,0903

Altın

2.300,90

Bist

9.075,66

Urla’nın en merak edilen sahili: Ekmeksiz Plajı

Ekmeksiz Plajı, Ege Bölgesi’nin en güzel ve en doğal plajlarından birisidir. Son zamanlarda büyük bir rağbet gören ekmeksiz plajı hakkında merak edilenlere haberimizde yer vereceğiz. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-05 12:40:57

Urla’nın en merak edilen sahili: Ekmeksiz Plajı

Ekmeksiz Plajı Nerede?

Ekmeksiz plajı, Türkiye'nin Ege Bölgesi'n de bulunan İzmir şehrinin Seferihisar ilçesinde yer almaktadır.

Ekmeksiz Plajı Yakınlarında Hangi Oteller Var?

(0.19 km) Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa
(0.37 km) Akkum Beach Otel
(0.54 km) Club Resort Atlantis
(0.92 km) Ion Slow City
(0.36 km) Huzur Hotel

Ekmeksiz Plajı Yol Tarifi

Plaja toplu taşıma ile de kendi aracınızla da ulaşmak mümkün. Aracınızı plaja 2 kilo metre civarı uzaklıkta toprak bir alana park edebilirsiniz. Park ettiğiniz alan ücretli bir otopark değil boş bir arazi, bir çok kişinin aracını bu alana park ettiğini görünce ben de aracı buraya bıraktım. Toplu taşıma ile de gelirseniz araçtan bu noktada inmeniz gerekecektir. Plaja doğru giden yolun başında demir bir kapı bulunuyor. Kapı açık olduğundan dolayı rahatlıkla geçebilirsiniz. Buradan sonra araç sesi yok doğayla baş başasınız. Toprak yoldan ve ağaçların arasından keyifli bir şekilde plaja doğru hafif iniş yaparak gidebilirsiniz.

Ekmeksiz Plajı Kamp Alanı

Ekmeksiz Plajı'nda kamp yapmak çok keyifli olur diye tahmin ediyorum. Sadece tahmin ediyorum çünkü ‘kamp yapmak yasaktır' yazılı uyarı tabelalarından dolayı plajda kamp yapamadım. Aslında çadırım yanımdaydı çok da güzel çadır kurulacak yerleri vardı ama mecburen günü batırıp döndüm. Pandemi sürecinde olduğumuzdan dolayı ülkemizin bir çok yerinde zaten işletme harici kamp yapmak yasak. Ekmeksiz Plajı'nda kamping işletme bulunmuyor. Normalde kamping işletmelerde kamp yapmayı pek tercih etmem ama burada olsaydı kalabilirdim diye düşünüyorum.

ekmeksiz-plaji

Ekmeksiz Plajı Ücretli mi

Ekmeksiz Plajı ücretli değil. Şimdilik giriş için ücret vermiyorsunuz ama tabi sonrasında ne olur bilemeyiz. Açık olan demir bir kapıdan girilerek ücretsiz bir şekilde plaja gidilebiliyor. Ücretli olmadığından dolayı plajda şezlong gibi herhangi bir hizmet de bulunmuyor.

Ekmeksiz Plajı Suyu Soğuk Mu?

İzmir ilinde bulunan Ekmeksiz plajı mavi bayraklı bir plajdır.Ekmeksiz plajının suyu soğuk mu? Bu plajın deniz suyunun sıcaklığı ne çok soğuk ne de sıcaktır. Sakin ve temiz denizi ile çocuklu aileler için de uygun bir plajdır.

Ekmeksiz Plajı Yakınındaki Plajlar

Akkum Plajı
Akarca Plajı
Sığacık akkum plajı
Girlen plajı
Çamcaz plajı
Ömür beldesi plajı
İpekkum plajı

 

 

Haber Ara