Dolar

32,5446

Euro

34,9355

Altın

2.444,08

Bist

9.716,77

UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri ve Beşiktaş’ın rakibi

UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri kesinleşti ve Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Buna göre UEFA Şampiyonlar Ligi grubundan Dinamo Kiev yenilgisiyle elenen Beşiktaş'ın rakibi HAPOEL SHEVA oldu. Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçını 16-23 Şubat tarihleri arasında oynayacak.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-12 15:02:11

UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri ve Beşiktaş’ın rakibi

UEFA Avrupa Liginde temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi belli oldu.  Şampiyonlar Ligi'ne acı bir mağlubiyetle veda etmesine rağmen yoluna UEFA Avrupa Ligi'ndedevam eden temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turundaki rakibi İsrail ekibi olan Hapoel Sheva oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi öncesine kadar muhtemel rakipleri olarak bilinen takımlar arasından HAPOEL SHEVA'ı çeken Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne göre daha kolay ancak daha keskin sonuçları olan bir dönemeçte.

AVRUPA LİGİ UEFA'DA BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ HAPOEL SHEVA OLDU

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi eşleşme torbasında bulunan Athletic Bilbao Ludogorets Mönchengladbach Rostov Legia Varşova Manchester United Olympiakos Anderlecht AZ Alkmaar Astra Giurgiu Gent Krasnodar PAOK Villarreal Celta Vigo Hapel Beer-Sheva takımları arasından Hapoel Sheva İle eşleşti.

UEFA AVRUPA LİGİ EŞLEŞMELERİ

Bugün saat 15.0'da çekilen kuralar sonrasında UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri şu şekilde oldu.

Beşiktaş – Hapoel Sheva

Fenerbahçe – Krasnodar

Osmanlıspor – Olympiakos

 

Haber Ara