Dolar

32,5115

Euro

34,8929

Altın

2.437,64

Bist

9.716,77

Türk Telekom'un Network Uzmanlığı Sertifika Programı'na ödül

Türk Telekom'un Network Uzmanlığı Sertifika Programı'na ödül

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-16 12:55:17

Türk Telekom'un Network Uzmanlığı Sertifika Programı'na ödül
Türk Telekom Akademi'nin Network Uzmanlığı Sertifika Programı, TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri'nde En İyi Eğitim Teknolojileri Uygulama Ödülü'ne layık görüldü.

Türk Telekom Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Akademi tarafından, Huawei Akademi işbirliğiyle kurgulanan Network Uzmanlığı Sertifika Programı, Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği (TEGEP) Öğrenme ve Gelişim Ödülleri'nde En İyi Eğitim Teknolojileri Uygulama Ödülü'nü kazandı.

Çalışanların teknik becerilerini hedef kitlenin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmanın yanı sıra teknik problemleri önceden analiz ederek proaktif çözümler üretebilecek seviyeye yükseltme üzerine kurgulanan sertifika programı, ödül için başvuran 35 firma arasından birinci seçildi.

Hazırlık ve tasarım aşaması 2013 yılında başlatılan Network Uzmanlığı Sertifika Programı, e-eğitim, sınıf içi eğitim, e-Lab/Lab simülasyon çalışmaları, mentor eşliğinde iş başında eğitim, yurt içi/yurt dışı uzaktan erişim uygulamaları, uçtan uca network çalıştayı ve online test süreçlerini içeren bir karma eğitim modeli oluşturularak 1 yıl içerisinde tamamlandı.

Haber Ara