Dolar

32,5369

Euro

34,8827

Altın

2.436,67

Bist

9.716,77

Türk hackerlar, Erdoğan’a hakaret yarışması düzenleyen siteyi hackledi

Alman komedyenin tartışılan şiiri sonrası İngiliz dergisinin düzenlediği 'Erdoğan’a Hakaret' konulu şiir yarışmasına 'hack'li cevap geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-20 09:35:22

Türk hackerlar, Erdoğan’a hakaret yarışması düzenleyen siteyi hackledi

Alman komedyen Jan Böhmermann'ın Erdoğan'a hakaret içeren şiirinin ardından İngiltere'de haftalık yayın yapan The Spectator Dergisi'nin yazarlarından Douglas Murray da Böhmermann hakkında soruşturma açılmasına izin veren Almanya Başbakanı Angela Merkel'i protesto etmek için “Erdoğan'a Hakaret” başlıklı bir şiir yarışması düzenlediğini duyurmuştu.

The Spectator Dergisi'nin internet sitesindeki blog yazısında Erdoğan'ı ‘despot' olarak nitelendiren Douglas Murray'nin, okurlarından kendisi gibi Erdoğan hakkında beş mısralık esprili şiirler yazmalarını ve bu şiirlerin olabildiğince hakaret içermesini istemişti.

HACKERLAR SİTEYİ HACKLEDİ

Bunun üzerine kendilerine Özel Kuvvetler Siber Saldırı/Savunma Timi ismi veren hacker grubu, tepkilerini göstermek için İnternational Journal Of Tecnho Engineer isimli İngiliz sitesini hackledi.

https://t.co/Dis4ZZUNFc adresinden yayın yapan uluslararası site hack'leme sonrası Erdoğan'ın fotoğrafı  eşliğinde Dombra müziği ile yayın yapıyor.

 

Haber Ara