Dolar

32,4090

Euro

34,7999

Altın

2.419,58

Bist

10.045,74

Galatasaray'da büyük kargaşa

Galatasaray'da Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından sular durulmuyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-21 19:16:43

Galatasaray'da büyük kargaşa

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde kaptan Selçuk İnan'ın yedek soyundurulması ve ardından oyuna alınmamasıyla başlayan gerginlik doping odasında kavgaya ulaştı. Selçuk İnan ile Ayhan Akman'ın tartışması Kadıköy koridorlarından duyuldu.

OLAYLAR CAVANDA'NIN OYUNA GİRMESİYLE BAŞLADI

Galatasaray, Fenerbahçe karşısında 1-0 gerideyken Eren'in yaşadığı sakatlığın ardından Kaptan Selçuk İnan oyuna girmek istedi. Ayhan Akman'a 'Isınıyorum, hocayı uyarsana' dedi ve oyuna girmek istediğini belirtti ardından Ayhan Akman'dan 'Sen bizim işimize karışma' yanıtı aldı. Ardından yedek kulübesinde bir süre tartışan ikili maçın son düdüğünü bekletti.

DOPİNG ODASI ÇINLADI: SENİ MAHVEDERİM

Maç biter bitmez mağlubiyetin ve kulübede yaşanan tartışmanın ardından Ayhan Akman sinirlenerek doping odasını boşalttırdı. Selçuk'u doping odasına çağıran Akman üzerine yürüyüp dişlerini sıkarak: "Sen kimsin! Seni mahvederim! Bizim işimize nasıl karışırsın?" diye bağırarak doping odasını inletti. Selçuk İnan ise bu tepkinin ardından şaşırarak: "Ben bu takımın kaptanıyım, esas sen kimsin?" dedi. Doping odasında yaşanan kavganın ardından Selçuk odayı terketti.

SELÇUK İNAN'A KARŞI BİRLEŞTİLER

Florya'da Selçuk İnan ile daha önce gerginlik yaşayan Sabri Sarıoğlu'nun da olayların içinde olduğu öğrenildi. Tesis dışında Florya Kaşıbeyaz'da sık sık yemekte buluşan Sabri Sarıoğlu, Orhan Atik, Mehmet Özbek ve Ayhan Akman takımın iç işlerini görüşürken Selçuk İnan'ı hedefe aldı ve deyim yerindeyse kuyusunu kazdı.

KADRO DIŞI KALABİLİR

Galatasaray'da yaşanan olayların ardından Futbol A.Ş toplantı kararı aldı. Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek'in de bulunduğu toplantıdan Selçuk İnan'a kadro dışı ya da para cezası çıkabileceği öğrenildi.

Haber Ara