Dolar

32,5104

Euro

34,9320

Altın

2.437,02

Bist

9.716,77

Sony, PS5 ön siparişinde yaşanan kargaşa hakkında açıklama yaptı:Daha fazla stok olacak!

Sony, yeni konsolu PS5'in ön sipariş tarihini duyurmasının ardından konsolseverler adeta hucüm etmişti. Ancak tedarikçi kaynaklı bazı hatalar yüzünden PS5'in ön siparişi çıkmaza girdi. PS5 önsipariş başladı mı? PS5 önsiparişler neden durdu? PS5 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-21 15:48:43

Sony, PS5 ön siparişinde yaşanan kargaşa hakkında açıklama yaptı:Daha fazla stok olacak!

Sony, yeni oyun konsolu Playstation 5'i duyurmasının ardından birçok konsolsever önsiparişlerde yerini almak için adeta izdiham yarattı. Ancak önsipariş stoklarının tedarikçilere ulaşmadan açılması birçok kullanıcıyı mağdur etti. Çarşamba günü ilan edilen önsipariş başvuruları daha yeni ürünler tedarikçilere ulaşmadan tükendi. Hatta ABD Walmart marketlerinde açılan önsipariş standları 1 gün sonra kaldırıldı. Bu nedenle birçok kullanıcı mağdur oldu. Konu ile alakalı Sony, attığı Tweetinde şöyle dedi:

qweqweqw

"Dürüst olalım: PS5 ön siparişleri çok daha sorunsuz olabilirdi"Bunun için gerçekten özür dileriz. Yeni PS5 konsolu için ön siparişler , Sony'nin perakendecilerin siparişleri alacağını söylemesinden bir gün önce Çarşamba günü. Walmart ve diğerleri PS5 ön sipariş standlarını rastgele açmaya başladığında bir kargaşaya yol açtı. Twettin devamında " Bu yılın sonuna kadar daha fazla PS5 hazır halde olacak" diye ekledi.

Haber Ara