Dolar

32,4957

Euro

34,9138

Altın

2.441,66

Bist

9.716,77

Sneijder'de mutlu son

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 'Hem Sneijder hem de menajeri ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardık' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-13 13:45:10

Sneijder'de mutlu son
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek uzun bir süre sonra canlı yayında konuşuyor. Yapılmayan yıldız transferleri sonrası sarı-kırmızılı taraftarların hedef tahtası olan Özbek, 13.15'te Habertürk ekranlarında başlayan Sportürk'te merak edilenleri cevaplıyor.
 
"Biz saklanacak, gizlenecek, insanların karşısına çıkmayacak işler yapmadık. Gerçekten ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Biz yaptığımız işin farkındayız, hizmet odaklı bir yönetimiz. Hem Sneijder ile hem de menajeri ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardık, önümüzdeki hafta bu sözleşme imzalanacak. Bir iki pürüz var, mesala kontrattan çıkış hakkı. Şu anda Sneijder'in 20 milyon dolarlık bir çıkış hakkı var, onu 15'e çekmek istiyorlar. Sneijder, bizden memnun ve Galatasaray'da kalmak istiyor. "
 
"Bizde transfer görüşmelerini Mehmet Özbek yapıyor. Mehmet Özbek konusunda gelen soruların tamamı saçma. Refik Arkan da var, onu neden sormuyorsunuz. 15 kişi var yönetimde, tek bir soru yok. Benim kardeşim 14 yıllık Galatasaray kongre üyesi, seneye Divan Kurulu üyesi. Mehmet Özbek'in bir kimliği var, başarılı bir iş adamı, sadece başkanın kardeşi değil. "

Haber Ara