Dolar

32,5182

Euro

34,9167

Altın

2.439,05

Bist

9.716,77

Samsunspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Samsunspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-11 19:52:44

Samsunspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 13 Eylül Pazar günü sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde taktik ağırlıklı idman yaptı. Antrenmanda uzaktan şut ve yan top çalışması üzerinde duran kırmızı-beyazlılar ardından çift kale maç oynadı.Bazı futbolcular takımdan ayrılarak frikik çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmana, sakat olan Ercan Yazıcı katılmadı.

İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Samsunspor'un takım kaptanı Musa Aydın, sahalarında üst üstte iki önemli maç oynayacaklarını söyledi. Lige iyi başladıklarını ancak bireysel hatalardan goller yediklerini belirten Musa Aydın, şunları kaydetti:

"Talihsiz ve bireysel hatalardan goller yedik ama bu hatalarımızı kapatabilecek kapasiteye sahibiz. İlk olarak sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçında kazanmak istiyoruz. Buradan alacağımız 3 puan bizi ligde iyi yere taşıyacak. Seyircimizin özellikle iç saha maçlarında bize destek olmasını ve tribünleri doldurmasını arzuluyoruz. Hemen arkasından Boluspor ile oynayacağız. Bu maçları kazanmamız hedefimiz doğrultusunda bizi daha çok cesaretlendirecektir."

- "Şanssızlığımı yenmek istiyorum"

Samsunspor'un genç futbolcusu Alperen Pak ise Şanlıurfaspor maçının ne kadar önemli olduğunu bildiklerini vurguladı.

Kendi sahalarında oynayacakları 2 maçtan mutlaka 6 puan almaları gerektiğini ifade eden Alperen Pak, "Şampiyonluğa oynayan takım olarak ilk 5 haftada 10 puan toplamamız gerekiyor. Kendi sahamızdaki maçları kazanırsak 11 puan yükseliyoruz. Bu da ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlamamız için önemli" diye konuştu.

Sezona şanssız başladığını vurgulayan Alperen, "Bir nasipsizlik var, bir türlü üzerimden atamadım. Şanssızlığımı yenmem için birkaç maçta gol atmam gerekiyor. Bunun içinde gol vuruşu çalışması yapıyorum. Bir tane gol bulsam gerisi de gelecek. Umarım bu şanssızlığımı bir an önce yenerim" ifadelerini kullandı.

Haber Ara