Dolar

32,5604

Euro

34,9510

Altın

2.446,63

Bist

9.716,77

Rıdvan Dilmen'den derbideki olaya tepki

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57'nci dakikasında oyun durdu. Şenol Güneş'in başına gelen yabancı madde gelirken, tecrübeli hocanın başına 5 dikiş atıldı. Olayları değerlendiren Rıdvan Dilmen, Bu sporun dışında bir olay. Bildiğim kadarı ile maç iptal oldu. Kural dışı bir şey yaparlarsa bilemem'' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-19 22:34:03

Rıdvan Dilmen'den derbideki olaya tepki

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57'nci dakikasında oyun durdu. Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin, yedek kulübesinin arka tarafında yer alan sarı lacivertli taraftarlar ile sözlü tartışmaya girdi. Araya girmeye çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına tribünlerden sahaya atılan yabancı madde isabet etti. Şenol Güneş'te herhangi bir yaralanma gözükmezken, tecrübeli teknik adam şiddetli gelen yabancı maddenin kendisine isabet etmesi ile yerde kaldı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen olayları değerlendirdirirken, şu ifadeleri kullandı:

Kupayı alsanız ne olur almasanız ne olur. Normal bir olay değil bu. İnsanları daha fazla yormayalım. Bildiğim kadarıyla maç iptal oldu. Kural dışı bir şey yaparlarsa bilmem. Bir tane para dahil olsa, boş bir pet şişe dahil olsa bile bu nedir ya... Bu olaylar normal değil. Yasayla falan uğraşcaklarına bu durumla ilgilensinler.

Haber Ara