Dolar

32,5536

Euro

34,9304

Altın

2.444,14

Bist

9.716,77

PÖH sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türkiye genelinde binlerce polis adayının katıldığı özel harekat sözlü mülakatları, PÖH adayı binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-05 19:26:07

PÖH sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Harekat Polisi olmak isteyen adaylar, 2016 yılının son aylarında başvurularını tamamlamış ve ardından 2017'de de sözlü mülakata girmişti. Şimdi de PÖH sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

PÖH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye genelinde binlerce polis adayının katıldığı özel harekat sözlü mülakatları, PÖH adayı binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada toplam 10 bin kişinin kadroya dahil edileceği bilgisini paylaşmıştı.

Polis Akademisi tarafından yapılan 10 bin polis özel harekat alımı için yapılan sözlü mülakat sınavı sonuçları merakla bekleniyor. PÖH sonuçları ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Mülakatlar sonlandı, son düzenlemeler yapılmakta. Çok kısa bir süre içinde sonuçlar açıklanacak." ifadelerini kullandı.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ OLMA ŞARTLARI NELERDİR?

Polis olma hayalinde olan gençlerimizin sayısı bir hayli fazla. Yapılacak 10 bin PÖH alımı için adaylarda bazı kriterler aranıyor. Öncelikle T.C. vatandaşı olmak gerekiyor. 28 yaşından gün almamış olmak ve en azından lise veya dengi okullardan mezun olmuş olmak gerekiyor.

Haber Ara