Dolar

32,4815

Euro

34,8683

Altın

2.436,30

Bist

9.716,77

Pedofili ile suçlanan bir rahibe

50 yaşındaki kadın ergenlik döneminde yatılı okulda rahibenin cinsel tacizine uğradı mı? Davayı takip eden kentin başpiskoposları, iddia edilen taciz olayının mağduresinin, bu olaya ışık tutması için şikayette bulunmasını istiyor.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-22 13:24:21

Pedofili ile suçlanan bir rahibe

TİMETÜRK|ÇEVİRİ HABER

Toulouse kentinin başpiskoposu Pazartesi günü yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl yurtlarında yaşayanların suçlamalarına dayanarak, şimdi 50'li yaşlarında olan mağdure için bir soruşturma başlattıklarını açıkladı. 

SORUNLU GERÇEKLER

Başpiskopos Bishop Le Gall, bir rahip tarafından duyulan bu kadının hikayesinin, rahatsız edici gerçekleri göz önüne serdiğini ifade etti. Başpiskopos Bishop Le Gall, iddia edilen olayın kurbanının hikayesi gerçek ve tutarlıysa olayın aydınlatılması için şikayetçi olarak davet ettiğini söyledi.

Olayın mağduresi olduğu iddia edilen kurban ile görüşen Fransa 3'e göre, bu saldırılar dört yıl boyunca devam etti. Rahibe tarafından, korku verici olarak bilinen şeytan çıkarma seansı ile tehdit edilen gencin ahlaki tacize maruz kaldığı bildirildi. Ellili yaşlardaki mağdure, yalnızca suçlu rahibenin uzaklaştırılmasını istedi.

Kaynak: L'Express.fr

Haber Ara