Dolar

32,5224

Euro

34,9062

Altın

2.438,38

Bist

9.716,77

Özel'den öğrencilere teşekkür mektubu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, geçirdiği ameliyat sonrası kendisine mektupla destek olan öğrencilere teşekkür etti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-15 13:03:15

Özel'den öğrencilere teşekkür mektubu

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Osmaniye Salih Bahçeli İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri ve velileri, Orgeneral Özel'e geçmiş olsun dileklerini içeren mektup gönderdi.

Talimat üzerine geçen hafta okulu ziyaret eden 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Tank Kurmay Albay Şefik Atay, öğrencilere Özel'in cevabi mektubunu iletti ve satranç takımı hediye etti.

Genelkurmay Başkanı Özel, mektubunda şunları kaydetti:

"Geçirmiş olduğum ameliyat nedeniyle gönderdiğiniz, samimi duygularla yazılmış mektuplarınızı memnuniyetle aldım, teşekkür ederim.

"SİZİN GİBİ VATAN EVLATLARIYLA İFTİHAR EDİYORUZ"

Yüce milletimizin bağrından çıkardığı kahraman evlatlarından oluşan, ülkemizin ve milletimizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, siz gençlerimizin ve asil milletimizin sevgisinden aldığı güçle, vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğin muhafazası için kendisine tevdi edilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye devam etmektedir. Umarım öğrencilerimiz büyüdüğünde her biri nitelikli ve iyi yetişmiş bireyler olarak vatanımıza, milletimize ve belki de Türk Silahlı Kuvvetlerimize faydalı hizmetlerde bulunur. Bizler de sizler ve sizler gibi kıymetli vatan evlatlarıyla daima iftihar ederiz.

Bu vesileyle, mektuplarınızda belirttiğiniz güzel duygu ve düşüncelerinizden dolayı şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına sizleri içtenlikle kutlar, Salih Bahçeli İlkokulunun değerli öğretmen, öğrenci ve velileri ile tüm çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

Haber Ara