Dolar

32,5557

Euro

34,9319

Altın

2.445,29

Bist

9.716,77

Morgan Freeman: Tanrı var ama şeytan da var

Dünyaca ünlü aktör Morgan Freeman merak edilenlerini anlattı. Freeman, dünya barışını sağlama konusunda, 'Tanrı var ama şeytan da var' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-15 19:49:37

Morgan Freeman: Tanrı var ama şeytan da var

40 günde 10 ülke gezerek 'Morgan Freeman ile Bizim Hikâyemiz'i çeken Oscarlı efsane aktör ve yapımcı Morgan Freeman, Habertürk'e konuştu. Barışı sağlamak için "Din nasıl bir çözüm sağlayabilir?" sorusuna Morgan Freeman, "İnsan doğası denge kurmayı gerektirir. Tanrı var ama şeytan da var" yanıt verdi

"BİZDEN DAHA AKILLILAR ÇÜNKÜ..."

"Kontrolsüz teknolojiyi suçlamak mümkün mü yoksa savaşmak doğamızda mı var?" sorusuna karşı ise 80 yaşındaki aktör, "Evet. Teknoloji daha çok ürkütücü geliyor. Yapay zekâ üzerine endişeleniyoruz, endişelenmeliyiz de. Zira bizden daha akıllılar çünkü duyguları yok" ifadelerini kullandı.

İŞİN SIRRI: DİSİPLİN

80 yaşında projelerine devam eden ve dünyanın dört bir ucuna giden Freeman, işin sırrı hakkında da şöyle konuştu: "Disiplin! Egzersiz de bunun bir parçası elbette, nasıl beslendiğim de... Gereğinden çok yemek yemeyi bırakalı çok oldu.

"OBEZ SAYISI ARTTI"

Aslında bu bir tür alışkanlıktan ibaretmiş, ihtiyaç değil. Bunu kırdığınızdaysa zaten daha iyi bir sen oluyorsun. Obez sayısı inanılmaz artmış durumda. Tarih boyunca fiziksel iş eksik olmamıştı.

"GENLERİM İYİ"

Mesela çapa yapmak, budamak, ekip biçmek. Sonra bunları yapmayı durdurduk, yedik durduk. Sabah kalk, dişini fırçala, saçlarını tara, giyin ve işe git. Ve gün boyu oturduğun yerden sakın kalkma. Haliyle sonuç ortada. Başka bir sır daha vereyim: Genlerim de iyi."

Haber Ara