Dolar

32,5527

Euro

34,9375

Altın

2.444,02

Bist

9.716,77

Meral Akşener: Ben buradayım

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebinin nedenini açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-18 22:15:23

Meral Akşener: Ben buradayım

MHP'den 8 Eylül'de Merkez Disiplin Kurulu tarafından ihraç edildiği duyurulan Meral Akşener, Gülen örgütüne yönelik soruşturma kapsamındaki gözaltılara dair Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi. Akşener, "Sorun benim MHP adaylığım ise kimseyi incitmeye gerek yoktur, ben buradayım" dedi.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEK İSTEDİM

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Akşener, "Burada hedef ben isem bu kadar kişiyi ve aileyi bayram öncesi incitmek yerine beni almalarının dürütçe bir davranış olacağını iletmek için Sayın Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi yapmak istedim" diye yazdı.

AHMET HAKAN'I ARADIM

Akşener, Cumhurbaşkanı'nın özel kaleminden konuyu ve talebini ileteceklerini öğrendiğini söyledi. Akşener ayrıca Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı da bugünkü yazısı için aradığını fakat ulaşamadığını belitti.

AHMET HAKAN NE YAZMIŞTI?

Hakan, köşesinde Akşener'e gözaltına alınan yakınındaki isimlerin Gülen örgütü üyesi olmadıkları konusunda Cumhurbaşkanına bilgi verebilmek için faks çekmesini eleştirmiş, Akşener'in taban desteği kalmadığını savunmuştu.

Akşener'in konu ile ilgili tweetleri:

"Görüşme talebimi ileteceklerini,görüşme konusu hakkında bilgi istediler. Özet olarak: Gözaltına alınan arkadaşlarımız için olduğunu belirttim.

Burada hedef ben isem bu kadar kişiyi ve aileyi bayram öncesi incitmek yerine beni almalarının dürüstçe bir davranış olacağını iletmek için Sn CB ile bir telefon görüşmesi yapmak istediğimi belirttim. Özel kalem konuyu ve talebimi ileteceklerini belirtti.

Sn Ahmet Hakan'ı bugünki yazısı için aradım ama ulaşmak mümkün olmadı.Burada özne ben olsaydım sorun yoktu. Haksız suçlamaların yakın geçmişte nelere mal olduğunu gördük.

Herkesin "yanıldık, aldatıldık, kusura bakmayın" demesinin acı çekenler için bir manası olmadığını biliyoruz. Kişilerin namus, şeref, haysiyet ve can güvenlikleri ülkeleri yönetenlerin emanetindedir.

Son söz olarak: Tekraren kamuoyunun dikkatine sunuyorum. Mesele benim MHP adaylığım ise, kimseyi incitmeye gerek yoktur. Ben buradayım."

 

Haber Ara