Dolar

32,5025

Euro

34,8993

Altın

2.437,65

Bist

9.716,77

KOVİD-19 Salgınıyla savaşta sağlık çalışanlarına destek

Hacı İsmailoğlu Tatlıcılık'tan, Ankara'da görev yapan sağlık çalışanlarına moral desteği! Yeni tip koronavirüs salgınına karşı verilen amansız mücadelede sağlık çalışanlarına destek ve moral vermek amacıyla Hacı İsmailoğlu Tatlıcılık tarafından Ankara'daki devlet hastanelerine tatlı ve börek dağıtıldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-07 14:43:35

KOVİD-19 Salgınıyla savaşta sağlık çalışanlarına destek

Yeni tip koronavirüsle mücadele tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tüm hızıyla devam etmektedir. Bu mücadelede ön cephede yer alarak vatandaşın hizmetine koşan sağlık çalışanları büyük risk altında fedakârca çalışmaktadır.

Sağlık Bakanlığınca açıklanan koronavirüs tedbirlerine riayet ederek mağazalarını müşteri hizmetine kapatan, sadece paket servis ve al-git sistemiyle faaliyetine devam eden Hacı İsmailoğlu Tatlıcılık, sağlık çalışanlarına büyük bir jest yaptı. Gerektiğinde evlerine gitmeyerek bu zorlu dönemde daha fazla mesai yapmak durumunda kalan sağlık çalışanlarına biraz da olsa moral vermek amacıyla Ankara'da bulunan devlet hastanelerine tatlı ve börek dağıtımı gerçekleştirdi.

“Onlara Ev Ortamını Hatırlatmak İstedik”

Hacı İsmailoğlu Tatlıcılık'tan yapılan açıklamada “Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Biz Ankara'da bulunan 17 şubemizi müşterilerimize kapatmak zorunda kaldık. Sadece paket servis ve al-git sistemiyle müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Gerek üretim tesislerimizde gerekse de mağazalarımızda koronavirüse karşı bütün tedbirlerimizi aldık. Personelimizi bu konuda eğittik. Sağlık çalışanlarımız koronavirüs salgınına karşı ülke çapında verilen amansız mücadelede önemli görevleri özveriyle üstelendiler. Bu özverilerinden dolayı kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeri geldiğinde evlerine bile gidemeyen sağlık çalışanlarına biraz da olsa moral vermek istedik.Onlara ev ortamını hatırlatmak, ailelerinin ve sevdiklerinin yanında olduğunu hissettirmek için hastanelerimize tatlı ve börek dağıtmaya karar verdik. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. “ denildi.

“Dünya Sağlık Günü ve Haftası'nda Sağlık Çalışanlarına İkram”

Hacı İsmailoğlu Tatlıcılık, “Bu zorlu dönemde Sağlık hizmetlerinin kesintisiz yürütülmesinde "herkes için sağlık" ilkesiyle, özveriyle görevlerini icra eden tüm sağlık çalışanlarının DünyaSağlıkGünü'nü kutluyoruz.Dünya genelinde yaşanan bu zorlu süreçte sağlığın kıymetini daha iyi anladık. Bizler için sevdiklerinden ayrı kalan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız.“ açıklamalarında bulunuldu.

Haber Ara