Dolar

32,5145

Euro

34,9180

Altın

2.435,85

Bist

9.716,77

Kılıçdaroğlu Bolu'da! Valilik'ten yürüyüş açıklaması geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 7. gününde Bolu il sınırına girdi. Bolu Valiliği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı yürüyüşe ilişkin Bolu’yu kapsayan bölümüyle ilgili alınan önlemleri ve güzergahı açıkladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-21 12:18:39

Kılıçdaroğlu Bolu'da! Valilik'ten yürüyüş açıklaması geldi

Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise, yürüyüş sırasında kamu düzeninin, kamu güvenliğinin, trafik düzeni ve yürüyüşe katılanların güvenliğinin sağlanmasının esas olduğu, bu kapsamda alınacak güvenlik ve trafik önlemlerine yürüyüşü düzenleyen ve katılanların uymasının zorunlu olduğu belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Yürüyüşe katılanların güvenliğinin sağlanması amacıyla etkinliğe sonradan katılanlar güvenlik görevlilerince üst araması yapıldıktan sonra yürüyüş konvoyuna alınacaktır. Yürüyüşe katılanların kolluk görevlilerince tanınması amacıyla katılımcılar tarafından kendilerinin ayırt edilmesini sağlayacak yelek vb. giysiler kullanılacaktır. Yürüyüş, Bolu ili sınırları içerisinde; Ankara- Bolu sınırından Gerede İlçesine kadar D-750 Karayolu, Gerede İlçesinden Bolu- Düzce sınırına kadar D-100 Karayolu güzergahı kullanılarak yapılacaktır. Yürüyüş sırasında yol kenarında bulunan yaya yolları, banket ya da kaldırımlar kullanılacak, trafikte seyreden araçların geçişine engel olacak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde yola girilmeyecektir. Yürüyüş güzerg?hında bulunan yerleşim yerlerinde miting ve benzeri etkinlikler yapılmayacaktır. Yürüyüşe katılanların can güvenliğinin ve trafik düzeninin temini bakımından yürüyüş her gün hava kararmadan önce sonlandırılacaktır."

BUGÜN MYK

CHP dünkü grup toplantısının ardından bugün de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısını yürüyüş molasında yapacak.

YOĞUN GÜVENLİK SÜRÜYÜR

CHP lideri Kılıçdaroğlu başta olmak üzere yürüyüşe katılanlara ilişkin yoğun güvenlik önlemleri devam ediyor. Bugün de yürüyüşçülere 200 kişilik bir jandarma komando birliği eşlik ediyor. Birliğin bir bölümü ellerinde ağır makineli silahlarla, ormanın içinden yürürken; bir bölümü de ormanın içine serpiştirilmiş halde yürüyor. Dronelar ile düzenli olarak yürüyüş güzergahı taranıyor.

 

Haber Ara