Dolar

32,5584

Euro

34,9477

Altın

2.438,04

Bist

9.716,77

İhvan: Dar ağaçları darbecileri bekliyor

Mısır merkezli Müslüman Kardeşler Hareketi, iki yıl önce darbe yönetimi tarafından gerçekleştirilen katliamla ilgili oldukça sert bir mesaj yayınladı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 18:43:55

İhvan: Dar ağaçları darbecileri bekliyor

TİMETÜRK | HABER MERKEZİ

İhvan-ı Müslimin Hareketi sözcülerinden Muhammed Muntasır, iki yıl önce Cumhuriyet Muhafızları tarafından gerçekleştirilen katliama ilişkin mikro blog sitesi Twitter üzerinden bir açıklama yayınladı.

Hatırlanacağı üzere iki yıl önce Adeviyye Meydanı ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde toplanan darbe karşıtlarına yönelik Cumhuriyet Muhafızları tarafından düzenlenen saldırıda binlerce kişi hayatını kaybetmiş ya da yaralanmıştı. 

İhvan Sözcüsü Muntasır açıklamasında, "Biz özgür insanları sabah namazında katlettiğinizi unutmadık ve unutmayacağız. Ne kadar zaman geçerse geçsin sizi ve tüm katilleri darağaçları bekliyor" ifadesini kullandı.

İhvan-ı Müslimin Hareketi, iki yıl önce katledilen darbe karşıtı Müslümanlar için sosyal medya üzerinden yoğun bir kampanya yürütürken iki yıl önce gerçekleşen olaya karışan askerlerle ilgili herhangi bir ulusal ya da uluslararası soruşturma başlatılmış değil.

Haber Ara