Dolar

32,5342

Euro

34,9406

Altın

2.438,11

Bist

9.716,77

Hamile ve çocuğu olanlar idari izinli mi? Kamuda çocuğu olanlar idari izinli mi? İzin kaç gün olacak?

Kamuda hamile personel izinli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası Ramazan ayının 2 haftası için kritik kararları açıkladı. Vaka sayısında düşüş sağlamak için alınan tedbirler arasında hamile personeller ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu çalışanları da var. Peki Hamile ve çocuğu olanlar idari izinli mi? Kamuda çocuğu olanlar idari izinli mi? Çocuğu olanlar işe gitmeyecek mi? Kamuda hamileler ve çocuğu olan kadın çalışanlar kaç gün izinli?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-13 19:27:03

Hamile ve çocuğu olanlar idari izinli mi? Kamuda çocuğu olanlar idari izinli mi? İzin kaç gün olacak?

Kamuda hamile personel izinli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası Ramazan ayının 2 haftası için kritik kararları açıkladı. Vaka sayısında düşüş sağlamak için alınan tedbirler arasında hamile personeller ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu çalışanları da var. Peki Hamile ve çocuğu olanlar idari izinli mi? Çocuğu olanlar işe gitmeyecek mi? Kamuda hamileler ve çocuğu olan kadın çalışanlar kaç gün izinli? 

Hamile ve çocuğu olanlar idari izinli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni tedbirleri açıkladı. Erdoğan açıklamasında "Kamuda hamileler ve kronik hastalığı olanlar ile 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personel idari izinli sayılacak." dedi. Peki hamile memurlar idari izinli mi? Kamu çalışanları idari izinli mi? Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre hamile ve 10 yaşından küçük çocuğu olanlar idari izinli sayılacak. 

Kamuda çocuğu olanlar idari izinli mi?

Kamuda 10 yaş altı çocuğu olan kadın personeller idari izinli sayılacak. 

Kısıtlamalarda alınan yeni kararlar

Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması sürerken hafta içi sokağa çıkma sınırlaması saatleri akşam 19.00 ila sabah 05.00 arasında düzenlenmiştir. Lokantalar sadece belirlenen saatlerde paket servis hizmeti verecek. Spor salonları bayram sonuna kadar kapalı. Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir. Düğün nişan kına vb. tüm toplantılar bayram sonrasına kadar ertlendi. Oteller sadece kendi müşterileri ile sınırlandırılmış halde hizmet verecektir. 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir. Kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesai yeniden yaygınlaştırılacak. Kamuda hamileler ve kronik hastalığı olanlar ile 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personel idari izinli sayılacak.

Haber Ara