Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

FETÖ karşıtı yayın yapan FETÖ'cü site

15 Temmuz darbe girişimi öncesi FETÖ yayın organı olan 'kamudanhaber.com' isimli haber sitesi 'kamudanhaber.net' uzantısıyla yayında. Site bu kez de FETÖ'ye karşı haberleri ile yayın yapıyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-04 16:35:27

FETÖ karşıtı yayın yapan FETÖ'cü site

15 Temmuz öncesi FETÖ'nün yayın organı olan "kamudanhaber.com" isimli haber sitesi darbe girişiminin başarısız olmasının ardından "kamudanhaber.net" uzantısıyla yayına başladı. 

UZANTISINI DEĞİŞTİRDİ

"Kamudanhaber.com" sitesi yaptığı FETÖ propagandası, hükümet karşıtı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli haberlerle biliniyor. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin başarısız olmasından bir gün sonra 'com' uzantılı haber sitesini kapattı. 14 Eylül 2016 tarihinde yani yaklaşık 2 ay sonra ‘net' uzantısı olarak yayına devam etti. Böylece 'com' uzantısını değiştiren site yönetimi, FETÖ terör örgütü üyeleri propagandası yaptığı haberleri ortadan kaldırdı.

9 Temmuz 2012'de ‘Hizmet hareketi neden hedef seçiliyor' başlıklı haberin içeriğinde “Dünyada ve Türkiye'de neredeyse her olumsuz olay arkasında cemaati arayanlar şizofrenik tutumlarını her geçen gün arttırarak tedavisi zor bir hastalığın pençesinde iftira ve karalama kampanyalarına devam ediyor” ifadeleri yer aldı.

56_4

BAŞKA HABER SİTELERİ DE BULUNUYOR

‘kamudanhaber.net' internet sitesinin sahibi olarak resmiyette MYZ Dijital Medya Reklam Limited Şirketi görülüyor. Aynı zamanda ağırlıklı olarak eğitim ve eğitim bürokratları ile ilgili haberler de yapan sitenin sahibi araştırıldığında ise Oktay Yılmaz isimli şahsa yani Milli Eğitim Bakanlığı'nda Daire Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Yılmaz'ın kardeşine ait olduğu saptandı. Öte yandan bu haber sitesinin yanı sıra ‘memurkamuda.com', ‘ajanskamu.net' ve ‘mebpersonel.com' internet sitelerini de aynı kişilerin yönettiği iddia edildi.

Haber Ara