Dolar

32,5283

Euro

34,9420

Altın

2.440,01

Bist

9.716,77

Eto Türkiye'ye geliyor

Antalyaspor Kulübü, yaptığı açıklama ile Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun Salı günü Türkiye'ye geleceğini bildirdi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-23 00:05:41

Eto Türkiye'ye geliyor

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Antalyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Samuel Eto'o'nun transferi dolayısıyla Milano'ya giden Antalyaspor kafilesini taşıyan uçağın, Pazartesi 17.00'de Türkiye'ye geri dönmesi gerekirken, görüşmelerin uzaması nedeniyle kalkış yapamadığı belirtildi.

Açıklamada, uçakta bekleyen uçuş ekibinin bu ertelemeden dolayı hava yolları kuralları gereği istirahat etmeleri gerektiği için uçuşun yarına ertelendiği vurgulanarak, "Akşam yemeğinde Samuel Eto'o ve ailesinin misafiri olan kafilemiz yarın netleşecek olan saatte Samuel Eto'o ile birlikte Antalya'ya geleceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan ise kulüp başkanı Gültekin Gencer ve yöneticilerin Eto'o ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, "Kısa süre içerisinde Eto'o'yu renklerimize bağlayıp, hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğimiz kanaatindeyim. Eto'o ve yönetim kurulu üyelerimiz yarın (Salı günü) burada olacaklar" diye konuştu.

Haber Ara