Dolar

32,5025

Euro

34,8993

Altın

2.437,65

Bist

9.716,77

Erman Toroğlu'ndan çarpıcı sözler: Fenerbahçe, Beşiktaş'ın kimyasını bozdu

Spor yorumcusu ve eski hakemlerden Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın 1-0 mağlup olduğu Kasımpaşa maçını yorumladı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-05 13:17:21

Erman Toroğlu'ndan çarpıcı sözler: Fenerbahçe, Beşiktaş'ın kimyasını bozdu

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 1-0 yenildiği karşılaşmayı A Spor ekranlarında "Takım Oyunu" programında yorumladı.

Beşiktaş'ın milli ara öncesi Fenerbahçe ile oynadığı ve 89. dakikada Ozan Tufan'ın ayağından yediği golle 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe derbisine atıf yapan Erman Toroğlu, "Fenerbahçe'den son dakikalarda yedikleri gol, Beşiktaş'ın kimyasını bozdu. O gol futbolcuların moralini çok bozmuş anladığım kadarıyla. Bayağı yol kat edeceklerdi, şimdi Fenerbahçe ensede. Bu skorla Trabzonspor'u bile iştahlandırıyorlar." dedi.

"Bu sene seyrettiğim en kötü Beşiktaş''

"Bu sene seyrettiğim en kötü Beşiktaş, inanılır gibi değil." diyerek Beşiktaş'ın oyunu karşısındaki şaşkınlığını gizleyemeyen Toroğlu, "Bu kadar çok top kaybı yapan, pres yapamayan, ayakta duramayan Beşiktaş. Beşiktaş'tan beklediklerimizi Kasımpaşa yaptı, hem de bayağı iyi yaptı." yorumunda bulundu.

Hakem Halil Umut Meler'in Beşiktaş maçına art arda atanmasının ardından alevlenen tartışmalar, Beşiktaş'ın kötü gidişatında bir rolü olabileceğini iddia eden ünlü yorumcu, "Beşiktaş'ta öyle bir hakem olayına girildi ki... Yönetim, Sergen, basın falan, oraya takılmış olabilirler. Hakemlik bir şey yok, cesaretli de oynatıyor." ifadelerini kullandı.

Haber Ara