Dolar

32,5244

Euro

34,9402

Altın

2.438,47

Bist

9.716,77

Erdoğan Twitter’dan uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koalisyon senaryolarıyla ilgili, ‘'Herkes egosunu bir kenara koymalı, bir an önce ülkemizde hükümet kurulmalı ve devlette devamlılık esastır anlayışıyla devam edilmelidir' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-11 18:15:57

Erdoğan Twitter’dan uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabından koalisyon gelişmeleriyle ilgili bir açıklama yaparak bir kez daha tüm siyasi partilere çağrı yaptı. Erdoğan açıklamasında egoların bir kenara bırakılmasına vurgu yaparak, hükümetin kurulması gerektiğini belirtti.

Erdoğan açıklamasında, ‘'Türkiye'yi hükümetsiz bırakan, egolarına mahkum olanlar, tarihe de milletimize de bunun hesabını veremezler. Herkes egosunu bir kenara koymalı, bir an önce ülkemizde hükümet kurulmalı ve devlette devamlılık esastır anlayışıyla devam edilmelidir. Bilhassa siyasi alanda yaşanan hiçbir gelişmenin elde edilen kazanımları tehdit edecek boyuta ulaşmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

"EGEOLARINI BİR KENARA KOYUP BİR AN ÖNCE HÜKÜMET KURULMALI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran seçimlerinin ardından bugün ilk defa Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni'nde konuşmuş ve tüm siyasi partileri sorumluluk almaya davet etmişti.

Erdoğan, "Türkiye'yi hükümetsiz, Türkiye'yi başsız bırakan, egolarına mahkum olanlar ne tarihe, ne de milletimize bunun hesabını veremezler. Onun için de anayasal, yasal süreç içerisinde herkes egolarını bir kenara koyup bir an önce ülkemizde hükümet kurulmalı ve kaldığımız yerden devlette devamlılık esastır anlayışıyla bu süreç devam etmelidir" şeklinde konuşmuştu.

Haber Ara