Dolar

32,5604

Euro

34,9510

Altın

2.446,63

Bist

9.716,77

Erdoğan, İftarını Şehreküstü Konakları'nda Açtı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan iftarını Şahinbey Belediyesi'nin Şehreküstü Konakları'nda vermiş olduğu iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte açtı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-19 13:31:13

Erdoğan, İftarını Şehreküstü Konakları'nda Açtı
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan iftarını Şahinbey Belediyesi'nin Şehreküstü Konakları'nda vermiş olduğu iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte açtı.

Şahinbey Belediyesi tarafından her gün 3 bin kişiye verilen iftar yemeğinin konuğu AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan oldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şehreküstü Konakları'nda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan vatandaşlara iftar yemeği dağıttıktan sonra sorunlarını dinledi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tamazoğlu Şehreküstü Konakları'nda her gün binlerce vatandaşla iftar açtıklarını belirterek, "Bu mübarek ayda her gün binlerce vatandaşımızla birlikte iftar açmanın sevinci içerisindeyiz. Hayırsever iş adamlarımızın da burada verilen iftar yemeklerinde katkılarının olduğunu belirtmek isterim. Hayır ve hasenatın bol olduğu bu mübarek ayda vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlarla iftar açmak yemeğimize ayrı bir lezzet katıyor. Burada Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahiler, semazenler ve dualarla iftarlar açılıyor. Birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayımızı eda ediyoruz" dedi.

MUHTEŞEM BİR ATMOSFER

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, vatandaşlarla birlikte iftar açmaktan oldukça mutlu olduğunu belirterek, "Bir tarafta tarihi bir mekan olan Şehreküstü Konakları diğer yanda Şeyh Fethullah caminin bulunduğu bir ortamda iftar açmanın hazzını yaşıyoruz. Cami avlusunda, Gaziantep'in kurtuluşunda şehit düşen 6 bin 317 şehitten bir kısmı ve Molla Mehmet Karayılan bulunuyor. Aynı zamanda burada sayısı 3 bini bulan vatandaşlarımızla iftarımızı açarak soframızın bereketini görüyoruz. Ramazan ayı boyunca her akşam burada binlerce kişiye iftarını açıyor. Bu yapılan hizmetlerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ve ekibini kutluyorum. Bu güzel atmosferde bulunmaktan oldukça mutluyum" diye konuştu.

Haber Ara