Dolar

43,0237

Euro

50,4513

Altın

5.985,73

Bist

11.498,38

Faiz kararı sonrası Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Merkez Bankasının faiz artırma kararının ardından yaptığı açıklamada, 'Türkiye’nin hiçbir makro ekonomik problemi çözülemez değil, problemleri daha önce çözdük yine yapabiliriz' ifadelerini kullandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-23 20:08:53

Faiz kararı sonrası Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Merkez Bankasının faiz artırma kararının ardından yaptığı açıklamada, 'Türkiye'nin hiçbir makro ekonomik problemi çözülemez değil, problemleri daha önce çözdük yine yapabiliriz' ifadelerini kullandı.

Mehmet Şimşek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Para politikasının kredibilitesini sağlamanın ve yatırımcıların güvenini tekrar kazanmanın vakti geldi.

Hükümet cari açığı düşürmek ve TCMB'nin dezenflasyon çabalarına katkı için mali disiplini korumaya ve yapısal reformları hızlandırmaya kararlı.

TCMB Başkanı ve PPK üyelerinin TL'deki düşüşü ve fiyat istikrarının sağlamak için atacakları gereken her adımda tam desteğim var.

Türkiye'nin hiçbir makro ekonomik problemi çözülemez değil, problemleri daha önce çözdük yine yapabiliriz."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Muğla merkezli DEAŞ operasyonunda 11 tutuklama

Haber Ara