Dolar

32,5369

Euro

34,8827

Altın

2.436,67

Bist

9.716,77

Dünyanın en güzel yüzü seçildi

19 yaşındaki İsrailli model Yael Shelbia, TC Candler tarafından yapılan yarışmada 2020’de dünyanın en güzel yüzü seçildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-01 08:54:39

Dünyanın en güzel yüzü seçildi

İsrailli model Yael Shelbia, TC Candler tarafından yapılan yarışmada 2020'de dünyanın en güzel yüzü seçildi. 

TC Candler geçen pazar günü takipçilerinin liste için seçtikleri bir video derlemesini resmi YouTube kanalında yayınladı.

 “2020'nin En Güzel 100 Yüzü”  yarışmasında 19 yaşındaki İsrailli model Shelbia aldığı oylarla, Taylandlı şarkıcı Lalisa Manoban, Avustralyalı model Meika Woollard ve Tayvanlı şarkıcı Chou Tzu-yu'yu geride bırakarak ilk kez birinci oldu.

İsrailli model Yael Shelbia girdiği yarışmalarda 2017'de 14'üncü, 2018'de 3'üncü ve 2019'da ise ikinci gelmişti.

Shelbia aynı zamanda, Viacom medya holdinginin (MTV, Nickelodeon ve Comedy Center dahil) sahibi milyarder Sumner Redstone'un torunu Brandon Corff'un arkadaşı. 

elbia

Halen İsrail Hava Kuvvetleri'nde zorunlu askerlik görevini yapmakta olan Shelbia, İsrailli giyim firması Renuar ve ünlü televizyon oyuncusu Kim Kardashian'ın KKW Beauty makyaj hattı için kampanyalarda yer aldı.

Salı günü Los Angeles'tan Kanal 12 haberine konuşan Shelbia, tacı aldığı için şaşırdığını söyledi.

Shelbia, orduda görev yaparken Los Angeles'a nasıl geldiğini açıklayarak, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) toplantılara katılma ve modelleme çalışmaları yapma konusunda son derece yardımcı olduğunu ve Çarşamba günü eve uçtuğunu açıkladı.

Öte yandan İsrailli model Yael Shelbia, Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayınlanan bir derginin kapağında yer alan ilk İsrailli olduktan sonra Orta Doğu'nun geleceğine dair büyük umutları olduğunu söyledi.

14 yaşında modelliğe başlayan Shelbia, Şubat sayısında Dubai merkezli moda ve yaşam tarzı dergisi L'Official Arabia'nın kapağında yer alacak.

Kaynak:The Times of Israel+ Osnmedia

Haber Ara