Dolar

32,3283

Euro

35,0748

Altın

2.298,24

Bist

8.984,26

House of the Dragon 5. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 5. bölüm çıktı mı? House of the Dragon yeni bölüm yayınlandı mı?

House of the Dragon 5. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 5. bölüm çıktı mı? House of the Dragon yeni bölüm yayınlandı mı? Game of Thrones dizisinin devamı olan ve Targeryan ailesini ve hükümdarlığını konu edinen House of the Dragon dizisinde 4. bölüm izleyicisi ile buluştu. Dizide heyecanın dozu giderek artarken 5. bölüm de merakla beklenmeye başlandı. 10 bölümden oluşan House of the Dragon dizisinin 5. bölümünün ne zaman yayınlanacağı internette en çok araştırılan konuların başında geliyor. İşte House of the Dragon 5. bölüm çıkış tarihi ve detayları....

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-09-12 15:10:17

House of the Dragon 5. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 5. bölüm çıktı mı? House of the Dragon yeni bölüm yayınlandı mı?

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Game of Thrones dizisinin devamının geleceği yıllar öncesinden yapımcılar tarafından duyurulmuştu. Game of Thrones hayranlarının sabırslzıkıla beklediği yeni dizinin adının House of the Dragon olduğu açıklandı. HBA Max platformunda yıllar süren beklemenin ardından ilk bölümü 21 Ağustos'ta yayınlanan dizide 1. sezonun ortasına gelindi. Ejerhalar diyarında Targaryen hanedanlığını anlatan dizinin ilk 4 bölümü dünya genelinde on milyonlarca kişi tarafından izlendi. Heyecanın giderek arttığı dizide 5. bölüm merakla bekleniyor. House of the Dragon 5. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 5. bölüm çıktı mı? House of the Dragon yeni bölüm yayınlandı mı? soruları ise dizi tutkunları tarafından sık sık sorulmaya başlandı.

House of the Dragon 5. bölüm ne zaman çıkacak?

2019 senesinde ekranlara veda eden Game of Thrones dizisinin üzerinden 3 yıl geçti ve demir taht mücadelesi yeniden ekranlara geldi. Bu kez dizinin ana odak noktası Targaryen hanedanlığı olacak. Dizinin ilk bölümü HBO Max de izlenme rekorları kırdı. 21 Ağustos'ta gösterime giren House of the Dragon dizisinin ilk 4 bölümü yayına girdi. İzleyenlerden tam not alan dizinin 5. bölüm çıkış tarihi ise belli oldu. House of the Dragon 5. bölüm 18 Eylül'de ABD'de gösterime girecek. Yerel saat farkı ile House of the Dragon 5. bölüm ülkemizde 19 Eylül'de izleneblecek.

House of the Dragon 5. bölüm çıktı mı?

House of the Dragon 5 bölüm dizinin en heyecanlı bölümlerinden biri olacak. House of the Dragon 5. bölüm henüz yayınlanmadı. Dizinin yayın tarihi 18 Eylül olrak açıklandı. House of the Dragon tutkunları yeni bölümü 18 Eylül'den itibaren izleyebilecek. Ancak HBO Max platformunun henüz ülkemizde yayın vermediğini de hatırlatmakta fayda var.

House of the Dragon yeni bölüm yayınlandı mı?

Son zamanların en popüler ve en geniş bütçeli yapımlarından olan House of the Dragon'un yeni bölümleri haftalık olarak izleyicisi ile buluşuyor. Netflix gibi tüm bölümler aynı anda yayınlanmıyor. House of the Dragon'un yeni bölümü için 1 hafta beklemek gerekecek.

House of the Dragon diğer bölümler ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon dizisi her hafta yeni bir bölüm ile izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin diğer bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. İşte House of the Dragon dizisinin diğer bölümleri ve çıkış tarihleri;

House of the Dragon 5. Bölüm 18 Eylül

House of the Dragon 6. Bölüm 25 Eylül

House of the Dragon 7. Bölüm 2 Ekim

House of the Dragon 8. Bölüm 9 Ekim

House of the Dragon 9. Bölüm 16 Ekim

House of the Dragon 10. Bölüm 23 Ekim

House of the Dragon Türkiye'de nasıl izlenir?

Dizi HBO Max platformunda yer alıyor. Dizinin yayın hakkı ülkemizde herhangi bir kanalda bulunmuyor. HBO Max ülkemizde faaliyette olmadığı için diziyi izlemek henüz mümkün değil.

Targaryen hanedanlığı hakkında

Targaryen Hanedanı, Buz ve Ateşin Şarkısı kitap serisinde Batıdiyar'daki büyük 9 hanedanlıktan biriydi. Ejderhaların temsil edildiği bir hanedir. Targaryen soyu, Valyria Hürkalesi soyuna dayanır. Sancakları siyah zemin üzerinde üç başlı kırmızı bir ejderhadır.

Ejder Aegon'un torunları Valyria Kıyameti'nden ve ardından gelen kargaşa ve kıyımdan kaçarak dar denizdeki kayalık bir ada olan Ejderkayası'na sığındılar. Aegon ve kız kardeşleri (Visenya ile Rhaenys) buradan 3 ejderha ile yelken açarak Yedi Krallık'ı fethettiler. Kanın saflığını bozmamak için Targaryen Hanedanı çoğu zaman Valyria geleneğine uyarak kardeşleri birbirleriyle evlendirme yoluna gitmiştir. Aegon iki kız kardeşiyle de evlenmiş ve her ikisinden de birer oğul sahibi olmuştu. Targaryenler'in sancağı siyah zemin üzerine kırmızı bir üç başlı ejderhadır ve bu başlar Fatih Aegon, Visenya ve Rhaenys'u temsil etmektedir.

House of the Dragon nerede çekiliyor? House of the Dragon dizisi hangi ülkede çekildi?
House of the Dragon 4. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 4-5-6-7-8-9 ve 10. bölüm ne zaman?

Haber Ara