Dolar

32,4957

Euro

34,9138

Altın

2.441,66

Bist

9.716,77

Dilipak: Beklentiler karşılanmazsa ne AK Parti kalır, ne Erdoğan

İnsanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan güvenine değinen Dilipak, 'Eğer bu beklentiler karşılanmazsa, Allah korusun ne AK Parti kalır, ne Erdoğan' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-20 16:53:12

Dilipak: Beklentiler karşılanmazsa ne AK Parti kalır, ne Erdoğan

TIMETURK|HABER MERKEZİ

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında insanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan güvenine vurgu yaptı.

Dilipak, bu güvenin beklentilere sebep olduğunu ve bunları karşılamanın çok zor olduğunu söyledi.

"Erdoğan da nihayetinde bir insan. Eğer bu beklentiler karşılanmazsa, Allah korusun ne AK Parti kalır, ne Erdoğan" dedi.

Dilipak'ın 'Siyaset toplum ve din' başlığıyla yayımlanan bugünkü yazısının ilgili kısmı şöyle:

'TOPLUMDA İNANILMAZ BİR ÖFKE VAR'

"… Önceki günkü oturum sırasında Topbaş'ın damadının yurt dışına kaçtığı haberi geldi. İnşallah doğru değildir, ama toplumda inanılmaz bir öfke var.. Bir konuşmacı STK hükümet ilişkisine değinirken, bakanlık adı da verdi, birinin karanlık ilişkisini şikâyet ediyorlar, ama o kişiyi görevden alıp bir bakanlıkta daire başkanlığı yapıyorlar. Bu sözler söylenirken orada AK Parti Genel Başkan yardımcıları da vardı..

İnsanların Erdoğan'a inanılmaz bir güveni var. Bir o kadar da büyük beklentiler var. Söylüyorum: Bu beklentileri karşılamak çok zor. Erdoğan da nihayetinde bir insan.. Eğer bu beklentiler karşılanmazsa, Allah korusun ne AK Parti kalır, ne Erdoğan.. FETÖ'nün bütün hayali ve umudu da bu.. Kesinlikle ve mutlaka partide, kabinede ve grup yönetiminde kapsamlı değişiklikler olmalı ve bir takım şaibeli isimler yönetimden uzaklaştırılmalı.. Bu işin şakaya gelir yanı yok.."

Haber Ara