Dolar

32,5536

Euro

34,9407

Altın

2.442,19

Bist

9.716,77

Davutoğlu son mesajını 22 Mayıs’ta delegelere verecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan ve genel başkan olarak kamuoyuna açık son mesajını 22 Mayıs’ta delegelere verecek. O tarihe kadar ise herhangi bir açıklama yapmayacak.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-12 17:31:04

Davutoğlu son mesajını 22 Mayıs’ta delegelere verecek

Habertürk'ün haberine göre görevi bırakma kararının ardından AK Parti Grup Toplantısı'nda milletvekillerine, merkez yürütme kurulunun (MYK) ardından da parti yönetimine konuşan Davutoğlu, 22 Mayıs'a kadar kamuoyuna başka açık mesaj vermeyecek..

KARARIN SEBEBİ NE?

Bunun nedeni ise parti grubu ve MYK'da yaptığı 2 konuşmada derdini net bir şekilde anlattığını düşünmesi.

Davutoğlu'nun, kongreye kadar başka konuşmalarla hem kongre sürecinde yeni bir polemik ortamı yaratmak istememesi hem de daha önce verdiği mesajların üstüne bir söylem oluşturmaktan kaçınması.

ERDOĞAN, İSMAİL KAHRAMAN ve BÜROKRATLAR

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman'la son bir görüşme yapması beklenen Davutoğlu, resmi programı dışında birçok siyasetçi ve bürokratı da kabul ederek vedalaşacak.

KİTAP ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEK

22 Mayıs'tan sonra Ankara'daki gelişmeleri İstanbul'dan takip edeceği ve kitap çalışmalarını sürdüreceği söylenen Davutoğlu'nun, kamuoyunun karşısına her an yeniden ‘hoca' olarak çıkabileceği ve tekrar üniversitede ders vermeye başlayabileceği belirtiliyor.

SÜMEYYE ERDOĞAN'IN DÜĞÜNÜNE KATILACAK

Öte yandan Başbakan Davutoğlu'nun, 14 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın düğün törenine de katılacağı öğrenildi. 

Haber Ara