Dolar

32,5244

Euro

34,9402

Altın

2.438,47

Bist

9.716,77

Beşiktaş'ın Almanya kampı

Beşiktaş'ın Almanya kampı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-10 22:40:36

Beşiktaş'ın Almanya kampı
Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında kamp yapan siyah-beyazlılar, günün ikinci antrenmanını basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, 1,5 saat süren idmanda futbolcuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve yarı sahada taktik program uyguladığı, antrenmanın tam sahada yapılan çift devreli maçla tamamlandığı belirtildi.

Antrenmana izinli olan Pedro Franco ve Alexander Milosevic ile tedavi için İstanbul'a giden Ersan Adem Gülüm'ün katılmadığı kaydedildi.

Yarını izinli geçirecek Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına 12 Temmuz Pazar günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

- Medya bilgilendirme toplantısı yapıldı

Beşiktaş'ın Almanya kampında siyah-beyazlı takımı takip eden gazetecilere medya bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Beşiktaş Kulübü'nün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak ile siyah-beyazlı kulübün iletişim danışması Rıdvan Akar ve medya direktörü Bülent Ülgen, Almanya kampında futbol takımını takip eden gazeteciler ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Metin Albayrak, Beşiktaş Kulübü'nün iletişim alanındaki yapılanma çalışmalarının yanı sıra Rıdvan Akar ve Bülent Ülgen'in görevleri hakkında gazetecilere bilgiler verdi. Toplantıda medya mensuplarıyla görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Ara