Dolar

32,5246

Euro

34,9220

Altın

2.434,05

Bist

9.716,77

Berat Albayrak'ın neden istifa ettiği iddia edildi? Hazine Bakanı Berat Albayrak istifa mı etti?

Son dakika... 2018 yılında Hazine ve Maliye Bakanı görevine getirilen Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddia edildi. Bakan Albayrak'ın istifasının doğru olup olmadığı tartışılırken, gelen son dakika haberine göre İletişim Başkanlığı'ndan konu ile iglili açıklama yapılacağı öğrenildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-09 15:15:35

Berat Albayrak'ın neden istifa ettiği iddia edildi? Hazine Bakanı Berat Albayrak istifa mı etti?

Hazine ve Maliye Bakanı Bert Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurduğu iddia edildi. Bakan Berat Albayrak, iddia edilen istifa açıklamasında “5 yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunları nedeniyle istifa ediyorum" dediği konuşuluyor.

Bakan Albayrak, Instagram hesabından istifa ettiğine yönelik bir paylaşımda bılundu.

Başlıksız-1_205

Bakan Albayrak'ın paylaşımı Habertürk'ün ulaştığı Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynakları tarafından teyit edildi. Şimdi ise gözler istifanın Cumhurbaşkanlığı tarafından kabul edilip edilmediği yönünde... İletişim Başkanlığı açıklama yapacak

Gelen son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yapılacak

berat-albayrak-hazine-bakanı

AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Bakan Albayrak'ın istifa iddiasına ilişkin olarak şunları paylaştı:

Ekran Resmi 2020-11-08 21.16.33

Haber Ara