Dolar

32,5458

Euro

34,9088

Altın

2.444,35

Bist

9.716,77

Barcelona PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında iki dev karşı karşıya geliyor. İlk maçı Fransız temsilcisi 4-0 kazanarak sürpriz bir sonuca imza atmıştı. Barcelona turu geçmeyi başarıp başaramayacağı ise merak konusu oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-08 13:10:17

Barcelona PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Barcelona PSG maçı hangi kanalda ve maç ne zaman başlıyor sorusu futbolseverler tarafından sorulurken, Katalan ekibi geri dönüş olarak Türkleri örnek göstermesi dikkat çekiyor. Kendi sitelerinde EURO 2008'i örnek gösteren Barca, Türkiye Çek Cumhuriyeti maçını, resmi web sitesinde paylaştı. İki mucize maç olarak adlandırdığı Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarını paylaştı, Barca için “neden olmasın” açıklamasında bulundu.

SUAREZ: İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK

Barcelona son idmanına çıkarken, futbolcuların taktiksel çalışmaları ve azimleri gözlerden kaçmadı. Konsantrasyonun hat safhada olduğu idmanda Luis Suarez'in hırsı dikkat çekti. Suarez basın toplantısında “imkansız diye bir şey yok” açıklamasında bulundu. Maç için delirmenin gerek olmadığını söyleyen Suarez, maçta sabırlı olmaları gerektiğini, uzatmalarla maçın 95 dakika olacağını ve bu süre için imkansızı başaracaklarını söyledi. Maç içerisinde ani ataklardan çok, futbolu maçın genelini yansıtacaklarını söyleyen Suarez, iddialı olduklarını söyledi.

Katalan ekibi, La Liga'da maç fazlasıyla lider. 26 maçta 60 puan toplayan Katalan ekibi, 18 galibiyeti, 6 beraberliği, 2 mağlubiyeti var. En güçlü rakibi Real Madrid ise 25 maçta 59 puan topladı. Barca'nın son maçını 4 Mart tarihinde Celta Vigo ile kendi sahasında oynadı, maçı 5-0 kazandı. Golleri Messi (2), Neymar, Rakitic, Umtiti attı.

PSG AVANTAJINI KORUMAK İSTİYOR

Fransız kanadında ise PSG büyük maça hazır. Teknik direktör Emery, Gonçalo Guedes'i ve Motta'yı maçta oynatmayacağını söyledi. Emery “90 dakika içinde gerçekleşebilecek her şey için hazırlıklı olmak zorundayız. Saldırıya uğramak, zorluklarla baş etmek için birlikte savunmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu. Matudi ise basın toplantısında ise “Harika şeyler yapabilecek durumdayız. Onlara çok saygı duyuyoruz, ama aynı zamanda harika oyuncularımız da var. Hak kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağız. İlk etapta olduğu gibi harika bir oyun oynamaya hazırız” açıklamasında bulundu.
 
PSG kendi liginde ikinci sırada yer alıyor. 28 maçta 62 puan topladı. 19 galibiyeti, 5 galibiyeti, 4 mağlubiyeti var. Birinci sırada ise Monaco bulunmakta. Fransız takımı son maçını Nancy ile kendi sahasında oynadı. Maç 1-0 bitti.
 
MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
 
Maç Nou Camp'ta oynanacak, Türkiye saati ile 22:45'te başlayacak. Maç Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak. Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin maçı yönetecek.

MUHTELEMEL 11'ler

BARCELONA

Ter Stegen
Pique
Umtiti
Alba
Rafinha
Busquets
Iniesta
Rakitic
Neymar
Messi
Suarez

PSG

Trapp
Meunier
Marquinhos
Silva
Kurzawa
Matuidi
Rabiot
Verratti
Draxler
Di Maria
Cavani

 

Haber Ara