Dolar

32,5626

Euro

34,9365

Altın

2.444,38

Bist

9.716,77

Bakan Selçuk: Okulların açılış takvimine temizlik, maske ve mesafe hassasiyeti yansıyacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocukların eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istediğini belirterek, 'Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-28 17:16:14

Bakan Selçuk: Okulların açılış takvimine temizlik, maske ve mesafe hassasiyeti  yansıyacak

Bakan Selçuk, Twitter'dan, çevrim içi görüştüğü öğrencilerin, okulların açılma taleplerini içeren bir video paylaştı.

Videoda, öğrenciler Bakan Selçuk'a, "Okulların açılmasını istiyorum. Daha arkadaşlarımla tanışamadım bile.", "Keşke okullar açılsa. 23 Nisan'da gelip Ankara'ya sizin koltuğunuza oturacaktım", "Okulların açılmasını istiyorum, arkadaşlarımı çok özledim", "Ziya öğretmenim, şu koronayı bir bitirin artık, arkadaşlarımı, öğretmenlerimi çok özledim" sözleriyle okullarda yüz yüze eğitime olan özlemlerini ifade etti.

"Kuzularımın eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istiyorum"

Bakan Selçuk, bu sorulara yanıt verirken öğrencilerin haklı olduklarını ifade etti.

Bakan Selçuk, paylaştığı video ile birlikte yaptığı değerlendirmede ise "Okulumu çok özledim' diyen kuzularıma artık 'çok haklısın' demek istemiyorum. Onların eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istiyorum. Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak, emin olun." değerlendirmesini yaptı.

Haber Ara