Dolar

32,4877

Euro

34,9314

Altın

2.434,83

Bist

9.716,77

Atletico Madrid - Leicester City maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile Leicester City karşılaşacak. Peki Atletico Madrid - Leicester maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-12 20:54:24

Atletico Madrid - Leicester City maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Atletico Madrid - Leicester City'i konuk ediyor. Son yıllarda Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olan Atletico Madrid ile İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olan ve ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz yaparak çeyrek finale yükselen Leicester maçı merakla bekleniyor.

Peki Atletico Madrid - Leicester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

ATLETİCO MADRİD - LEİCESTER CİTY NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, İngiliz ekibi Leicester City ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nu 15 puanla Bayern Münih'in önünde lider bitiren Atletico Madrid'de hedef, İngilizlerin sürpriz takımı Leicester'ı evine eli boş göndermek ve tur için avantaj sağlamak.

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olarak büyük sükse yapan Leicester ise, zorlu Madrid deplasmanından avantajlı bir skorla dönerek, İngiltere'deki maçta turu geçen taraf olmak istiyor.

Kritik Atletico Madrid, Leicester City maçı 12 Nisan Çarşamba saat 21.45'te başlayacak. Vicente Calderon'daki karşılaşmada İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson düdük çalacak. Erikssson'un yardımcılıklarını Mathias Klasenius, Daniel Warnmark yapacak. Karşılaşma Tivibu 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Haber Ara