Dolar

32,5283

Euro

34,9420

Altın

2.440,01

Bist

9.716,77

Arçelik Servisi

Beyaz eşya ya da elektronik eşyaların her türlü bakım, onarım işlerinde servis güvencesinden yararlanmak oldukça önemlidir. Beyaz eşyalar yaşam alanlarımızda kullandığımız ve hayatımıza çeşitli biçimlerde kolaylıklar getiren ürünlerdir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-07 17:58:06

Arçelik Servisi

Beyaz eşya dendiğinde çamaşır makinası ya da bulaşık makinası gibi ürünler aklımıza gelir. Elektronik ev aletleri ise küçük ev eşyaları olarak adlandırdığımız cihazlardır. Temelde tüm bu ürünler elektronik birer araçtır. Çalışmalarını elektrik enerjisi aracılığı ile gerçekleştiren bu ürünler arasında klimalar ya da kombiler de yer alır. Arçelik Servisi her türlü elektronik ürünün ihtiyaçlarında çözüm üreten bir servistir.

Servisler markalarla müşterilerin arasında görevalırlar. Bir marka ürününü sattıktan sonra o ürünle ilgili her tür ihtiyaçta servisler görevalırlar. Servisler markaların devamlılığı açısından önemlidirler. Bir servis güvencesi altında bulunan üründe oluşabilecek her türlü sorun yine servis garantisi altında bulunur. Markaların temin ettiği garanti süreleri bittiğinde de servisten hizmet almaya devam eden kullanıcılar cihazlarında bir arıza meydana geldiğinde servis hizmeti alıyorlarsa değişen parçalar da tekrar servis garantisine girmektedir. Servisler orijinal yedek parça kullanırlar bu sebeple de ürünün performansında etkili sonuçlar elde ederler. Arçelik Servisi her tür orijinal parçanın temininde güvenilir bir servistir.

Kullanıcılar elektronik cihazlarında bir sorunla karşılaştıklarında servisle iletişime geçerler. Bazı sorunlar telefon üzerinden kolaylıkla çözümlenebilen problemler olduğunda arızalar zaman zaman anında giderilebilir. Bazı durumlarda ise arıza yerinde çözümlenemeyecek boyutta ise cihazın servise götürülmesi zorunlu bir hal alabilir. Teknik ekiplerimiz sorunu tespit ettikleri andan itibaren müşterilerimizi konu hakkında bilgilendirmekte ve yapılması gereken tüm aşamaları kendilerinin onayına sunmaktadırlar. Müşterilerimizin onayının alınmasının ardından planlanan işlemler gerçekleştirilmektedir. Arçelik Servisi olarak önceliklerimizden biri de koşulsuz müşteri mutluluğunu temin etmektir.

Teknik servisimizde görev alan tüm ekip arkadaşlarımız gelişmelere paralel olarak yeterli düzeyde teknik konularda eğitim almakta ve tam donanımlı olarak servis hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Cihazlarına yönelik sorunlarını bize ileten müşterilerimiz için onların öncelikleri dikkate alınarak gerekli randevular oluşturulmakta ve servis ekiplerimiz gününde ve saatinde orada olmaktadır. Arızanın tespitinin ardından yapılacaklar müşterilerimize bildirilmektedir. Arçelik Servisi olarak görev bilinciyle çalışan ekip arkadaşlarımızla kusursuz bir servis hizmeti sunmak işletmemizin en fazla önem verdiği konulardan biri olmaktadır.

Arçelik markasına ait her tür ürünün servisimiz tarafından marka güvencesiyle onarımı ya da bakımı yapıldığından ürünlerin kullanım sürelerinde de olumlu geri dönüşler yaşanmaktadır. Servis güvencesinden yararlanmak ürünlerin performanslarında da olumlu sonuçlar yaratmakta ve ürün onarıldıktan sonra da ilk günkü performansı korunmaktadır. Müşterilerimizin zamanını en verimli şekilde kullanma konusunda hassasiyet gösteren çalışma arkadaşlarımızla birlikte her tür servis güvencesini temin etmekteyiz. Arçelik Servisi olarak tüm çalışmalarımız siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanmıştır.

Arçelik marka her ürününüzde yetkili teknik servis olarak karşılaşabileceğiniz problemlerde gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Beyaz eşya grupları arasında değerlendirilen çamaşır makinalarında oluşan arızalar bazen motordan kaynaklanırken bazen de ana kart adı verilen parçalarda çeşitli sorunlar oluşabilmektedir. Bu tür bir durumda makinada oluşacak tamir işlemleri ise maliyet açısından yüksek olmaktadır. Makinanın garanti süresi halen devam ediyorsa bu durumda kullanıcılardan ücret alınmamakta garanti süresi dolmuşsa da parça ücretleri kullanıcılardan talep edilmektedir. Servis olarak kullanıcı dostu bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdürdüğümüzden dolayı müşterilerimizin bütçelerine en uygun fiyatlandırmaları yapmak konusunda hassas davranmaktayız. Arçelik Servisi olarak verdiğimiz hizmetlerimizde önceliklerimiz müşterilerimiz olmaktadır.

Bulaşık makinaları da beyaz eşya grupları arasında değerlendirilen eşyalardandır ve bu cihazlarda oluşan arızalar suyun makinaya alınması ya da suyun dışarı atılması sırasında görülmektedir. Bulaşık makinalarında bazı sorunlar sadece resetleme seçeneği ile telefon aracılığı ile çözümlenebilirken bazı durumlarda daha ciddi sorunlar serviste çözümlenmektedir. Bazen derin dondurucular veya buzdolabı gibi beyaz eşyalarda görülen performansa yönelik sorunlar Arçelik Servisi olarak gerekli servis çalışmasıyla giderilebilmektedir.

Beyaz eşya ya da elektronik eşya olarak adlandırılan ürünler arızalandığında günlük hayatımızda aksamalara yol açarlar. Bu aksamaların en kısa sürede çözümlenmesi yaşam akışımızın bozulmasına engel olur. Aksi durumlarda oluşacak aksamalarda çeşitli zorluklarla karşılaşmamız durumunda planlarımız istediğimiz gibi işlemez. Arçelik Servisi olarak müşterilerimizin işlerinin aksamaması ve planlarının bozulmaması için gerekli servis hizmeti kusursuz bir çalışma prensibiyle yürütülmektedir. Servisimizde çözüm önerileri geliştirilirken müşterilerimizin ihtiyaçları dikkate alınmakta ve her türlü sorunlarına çözüm seçenekleri sunulmaktadır.

Arçelik Servisi olarak hizmetlerimiz müşteri memnuniyetine odaklıdır. Cihazların marka güvencelerinin devamı servis garantisiyle mümkün olacağından servisteki ekip arkadaşlarımızla birlikte kesintisiz bir hizmet sunmaktayız. Cihazların servis dışındaki tamiratları çeşitli sakıncalar yaratacağından dikkat edilmesi gereken bir konudur. Her tür arızada orijinal parça değişimi gerçekleştirilmediği takdirde çeşitli sakıncalar oluşabilmektedir. Yetkili servislerin dışındaki tamiratlarda oluşabilecek bu tarz durumlar cihazların ömründe problem yaratabileceği gibi müşteriler açısından da sakıncalı durumlara sebep olabilir. Bu sebeplerle bir üründe arıza oluştuğunda mutlaka bir yetkili servisten hizmet alınmalıdır. Bu durum hem ürünün kalitesinde kesintisiz bir süreç yaşanmasına imkan tanırken müşterilerimizin de bütçesine olumlu katkılar sağlayacaktır. Servisimiz gerek çalışanlarımız gerekse teknik ekipteki arkadaşlarımızla müşterilerimizin memnuniyetini baz alarak gerekli hizmetleri vermektedir. Her tür tamir ya da bakım gerektiren ihtiyaçlarda teknik servis olarak güler yüzlü hizmetimizle müşterilerimizin hizmetinde olmaktan memnuniyet duyarız.

Haber Ara