Dolar

32,4957

Euro

34,9138

Altın

2.441,66

Bist

9.716,77

Apple, AirPods cihazları için yeni bir güncelleme yayınladı

Apple, AirPods ve AirPods Pro cihazları için yeni bir güncelleme yayınladığını duyurdu. Apple AirPods güncellemesi neleri içeriyor? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-15 17:19:55

Apple, AirPods cihazları için yeni bir güncelleme yayınladı

Bugün bir etkinlik düzenleyecek olan Apple, etkinliğin öncesinde kullanıcıları sevindiren bir haber duyurdu. Şirket AirPodslar için geçerli bir güncelleme yayınladığını açıkladı. Yayınlanan güncelleme ile AirPods modelleri ve AirPods Pro'nun yazılımı "3A283"e yükselmiş oldu. Apple getirmiş olduğu bu yazılım sayesinde kablosuz kulaklıkları yeni iOS14 güncellemesi ile senkronize bir şekilde çalışacak. Bu sürümle birlikte AirPodslar mekansal ses ve otomatik aygıt değiştirme gibi iOS 14 özelliklerini kullanabilecekler. 

Son yazılım güncellemesiyle birlikte kullanıcılara sunulan mekansal ses özelliği, sadece AirPods Pro'da kullanılabiliyor. AirPods sahipleri, bu özellik sayesinde daha iyi bir ses deneyimi yaşayacaklar. Apple'a göre bu özellik, surround sesin çok daha sürükleyici bir hale gelmesini sağlıyor. Mekansal ses özelliği film ve dizilerde sunulan ses deneyiminin, AirPods tarafında da aktif olmasını sağlıyor. AirPods Pro kullanıcıları yeni güncellemeyi cihazlarına yükledikten sonra Ayarlar" menüsünde yer alan "Bluetooth" bölümü altından da mekansal ses ayarlarına ulaşılabiliyor.

5de0c81567b0a92944790d24

Apple'ın kablosuz kulaklıklarına sunduğu yeni yazılım güncellemesiyle gelen özelliklerden bir diğeri de otomatik cihaz değiştirme. AirPods 2 ve AirPods Pro'da kullanılabilen bu özellik, kablosuz kulaklıkların aynı iCloud hesabıyla ilişkilendirilmiş olan iPhone, iPad, iPod Touch, Mac ya da Apple Watch gibi farklı ürünler arasında otomatik geçiş yapmasını sağlıyor. 

Haber Ara