Dolar

32,5342

Euro

34,9406

Altın

2.438,11

Bist

9.716,77

Amazon uygulaması kaldırıldı

Bir dev isim daha, uygulamasını Windows Phone platformundan kaldırdı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-08 15:38:19

Amazon uygulaması kaldırıldı

Amazon'un Windows Phone uygulamasını Windows Store'dan kaldırdığı anlaşıldı. Uygulamayı daha önceden indirmiş olanlar, onu kullanmaya devam edebilecek olsalar da, yeni kullanıcıların mobil web sayfasını kullanmaları öneriliyor.

CHİP'in derlediği habere göre; Uygulama geçtiğimiz hafta herhangi bir uyarı verilmeksizin kaldırılmış olsa da Windows United, Amazon'dan merak edilen sorulara cevap almayı başardı. İşte Amazon'un cevapları (Almanca'dan çeviri):

1. Amazon Shopping uygulaması Windows Store'da artık neden yok?

Shopping uygulaması Windows Phone için artık sunulmuyor. Tüm müşterilerimizin Amazon.de adresini mobil tarayıcılarından ziyaret etmelerini öneriyoruz. Buradan tüm alışveriş işlevlerine erişebilecekler.

2. Windows Phone kullanıcıları Amazon Shopping uygulamasını neden indiremiyor?

Önceliğimiz, müşterilerimize mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini sunmak. Bu nedenle alışveriş uygulamamız artık Windows Phone'da yok. Tüm müşterilerimizin Amazon.de adresini mobil tarayıcılarından ziyaret etmelerini öneriyoruz. Buradan tüm alışveriş işlevlerine erişebilecekler.

3. Windows 10 için yeni bir Amazon uygulaması yapıyor musunuz?

Üzgünüz, şu an ürün planlamamız hakkında paylaşacak herhangi bir bilgimiz yok.

4. Bu değişikliğin Windows Phone uygulamasını indirenlerin üzerinde herhangi bir etkisi var mı?

Hayır, şu an herhangi bir etki yok.

Windows Phone'daki Amazon uygulamasının çok iyi olduğunu söylemek zor, bu yüzden firmanın uygulamayı geri çekmesini anlayabiliyoruz. Audible sesli kitap hizmeti için Evrensel uygulama hazırlayan firmanın Amazon için de aynısını yapması, bizce şaşırtıcı olmayacak. Bu arada Amazon'un PC'lere yönelik Windows ve Windows 10 uygulamalarının hizmet vermeye devam ettiğini söyleyelim.

Haber Ara