Dolar

32,5246

Euro

34,9220

Altın

2.434,05

Bist

9.716,77

Altay: Türkiye Bağdat, Beyrut olmamalı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 'Terör stadyum boşaltıyor, terör sokakları boşaltıyor ve bizden alışmamız isteniyor.Türkiye Bağdat, Beyrut olmamalı, olmayacak' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-21 16:34:08

Altay: Türkiye Bağdat, Beyrut olmamalı

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Nevruz Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başlayan Altay, Türkiye'nin zor sınavdan geçtiğini belirtti. Herkesin sokağa çıkmaya tereddüt eder hale geldiğini ifade eden Altay, "Terör, derbi maçlarındaki stadyumların boşaltılarak, son anda maçların tehir edilmesi noktasına gelecek kadar güçlenmiş görünüyor" dedi. Altay konuşmasında şu ifadeleri kaydetti:

"Üzücü ve hazin olan şudur, hükümet yetkilileri vatandaşlara, 'Büyük sınavdan geçtik, başarılı bir sınav veriyoruz, herkes sokağa rahatça çıksın' derken, bir yandan maçların son anda Sayın Cumhurbaşkanı'nın kişisel inisiyatifiyle tatil edilmesi Türkiye'nin nasıl bir yönetim acziyeti içinde olduğunun açık bir göstergesidir. Terör stadyum boşaltıyor, terör sokakları boşaltıyor ve bizden alışmamız isteniyor, toplumun buna alışması isteniyor. Türkiye buna alışmayacaktır. Türkiye; Bağdat, Beyrut olmamalı, olmayacak. Türkiye, Irak ve Lübnan olmamalı, olmayacak."

Haber Ara